Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 18. května 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželství je diamant broušený celý život

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nevzdávejte nic bez boje. Rozhodně nejste bez šance ani v zdánlivě ztracené záležitosti. Na vaši stranu se postaví rázná osoba opačného pohlaví. Nevykládejte si to špatně. Nebude v tom žádný postranní úmysl.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Negativní vibrace Uranu mohou způsobit, že se zapomenete a řeknete něco, co vás bude později mrzet. Naštěstí to tentokrát spraví rychlá omluva. V případě uraženého partnera by byl na místě rovněž menší dárek.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pochvalou a poklepáním na ramena si vás nikdo nekoupí. Právem očekáváte víc, nebojte se to říci nahlas. Dráha Jupiteru je celkem příznivá, šance na úspěch tady je. Pomoc a pochopení bude potřebovat partner.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nadcházejí chvíle, kdy bude dost těžké s vámi vyjít. Problémy s komunikací budete mít nejen s cizími lidmi, ale i s rodinou a přáteli. Ve vlastním zájmu odložte návštěvy. Nervy vám uletí ani se nenadějete a byla by to škoda.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nezadaní mají velkou šanci najít někoho, kdo odpovídá jejich náročným představám. Iniciativa musí vzejít od vás, sám či sama za vámi nepřijdou. Díky ostrému postřehu zabráníte ztrátám na vlastním nebo cizím majetku.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Dnešní den byste neměli strávit sami. Hrozí vám lehké deprese a smutná nálada. Dočasným lékem by mohlo být posezení s přáteli, návštěva příbuzných nebo nevinný flirt s  někým, kdo vás již dlouho neúnavně obletuje.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Pohyb Merkuru varuje před lidmi, kteří rádi sklízejí plody cizí práce a baží po tom, co jim nepatří. Jeden takový výtečník se objeví ve vaší blízkosti. Mějte oči otevřené a podezřelé typy si nepouštějte k tělu. Nebojte se, že někoho urazíte.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Trochu pokrytecky, ale chytře kývnete partnerovi na všechno s čím přijde a nijak se s ním nebudete ani v nejmenším dohadovat. Zajistíte si tím klidný den a budete se moci bez vyrušování věnovat tomu, čemu právě chcete.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Musíte se rychle vzpamatovat. Sklon k náladovosti by vám zkomplikoval vztahy s řadou lidí. Starší děti přijdou s nápady, které vás zvednou ze židle. Na druhou stranu je musíte začít brát opravdu vážně. Mají svoji hlavu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Vaše předsevzetí držet se zpátky v jídle a pití ohrozí návštěva v rodině skvělých a pozorných hostitelů. Půjde o milé lidi, které by vaše přehnaná zdrženlivost uvedla do rozpaků. Nedrážděte starší děti neustálými dotazy, kde byly a co dělaly.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vstřícné gesto vůči jisté osobě by se setkalo s pozitivní odezvou. Planety naznačují, že je nejvyšší čas zapomenout na rozpory. Otázkou je, jestli jste na to připraveni. Při nákupech pozor na slevy, jedna se vám ošklivě prodraží.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Nepodceňujte maličkosti, jedna drobnůstka vám dnes pořádně zamotá hlavu. Nenamlouvejte si, že zítra budete důslednější. Máte-li už před sebou nějaký problém, doporučuje Mars řešit ho hned a bez velkého otálení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám