Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 16. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo má velké břicho nesní toho tolik jako ten, kdo se dožije vysokého věku

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

O vzrušující zážitek byste mohli připravit leností. Musíte zmobilizovat síly, kritické budou hodiny po obědě. Navíc by se u vás mohl projevit jistý sklon ke komplikování jednoduchých záležitostí. Vaše okolí to ponese značně nelibě.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Urychlete rozhodnutí týkající se žádosti blízké osoby. Mars s Jupiterem naznačují nebezpečí, že to udělá někdo za vás. Všechno pak dopadne podstatně hůře, než by mělo a než si nyní  představujete.

Nezkoušejte neznámé sjezdovky.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Pečlivě vybírejte, které sportovní disciplině se budete věnovat. Jedna pro vás může být nebezpečná. Váš ctitel čeká na signál, který by mu dodal odvahy, aby se k vám mohl přiblížit. Začíná mít dojem, že si o sobě moc myslíte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Ještě předtím, než se na někoho oboříte, nebo ho začnete kritizovat, představte si sami sebe v jeho situaci. Uvidíte, jak rychle couvnete. Vaše dnešní náladovost a popudlivost vám mohou nadělat spoustu zbytečných problémů. 

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Budete muset tlumit přehnanou zvědavost a zájem o intimní záležitosti přátel a známých. Vzbudilo by to značnou nelibost a citelně narušilo vaše vztahy. Do očí vám nikdo nic neřekne, ale v následujících  dnech se vám každý raději vyhne.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Nepřehánějte to s podléháním různým předtuchám. Vaše fantazie bude pracovat na plné obrátky a nebudete mít daleko k opakovanému malování čerta na zeď. Vaše okolí očekává, že budete veselí a plní nápadů.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Vaším největším problémem je zkrotit a udržet rozjetého partnera. Jakmile si něco usmyslí, bude to chtít také okamžitě realizovat. Pokud to jen trochu jde, odvezte ho někam daleko od civilizace. Jistá sleva se vám může šeredně prodražit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Dorazí k vám radostné novinky. Vaše situace se v šťastnou chvíli změní, jako mávnutím kouzelného proutku. Důvodů ke spokojenosti bude hned několik. Křídla vám narostou v nové společnosti, překvapíte partnera a kamarády.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Dnes se ještě vděku za to, co uděláte pro jistého člověka, nedočkáte, ale nepotrvá dlouho a bude vám blahořečit. Návštěva, na kterou se chystáte bude z různých důvodů kratší než plánujete. O to více času můžete strávit venku.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Hodně získáte tím, že odmítnete uvěřit neověřeným povídačkám a klepům. Sami se přesvědčíte, jak je všechno doopravdy. Pojedete-li  na lyže s novým idolem, bude vás to svádět k různým výstřelkům. Ještěže vás chrání Luna s Jupiterem.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete si muset najít ventil, kterým necháte odplynout nevhodné emoce a návaly zlosti. K tomu, abyste všechno k čemu dojde brali s chladnou hlavou, máte dost daleko. Nutno předeslat, chvílemi by se jiným nevedlo o nic lépe. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neodporujte rodině, která vyjádří přání projít supermarkety. Nakonec by to nemělo být tak drahé i díky tomu, že se na chvíli někde posadíte s náhodně potkanými známými. Važte slova v hovoru rodiči partnera. Mohou být dost nedůtkliví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám