Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 15. června 2014

Novinky, sojka

Štěstí je malý podvod, jak vyzrát na život

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Unavit vás může dlouhé cestování. Lhostejno, jestli vlastním vozem nebo veřejnými dopravními prostředky. Snadno se může stát, že k vašemu překvapení už nebudete mít v cíli na nějaké poznávání, sport a zábavu ani sílu, ani pomyšlení.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Náznaky ochlazení ve vztazích s příbuznými nebo známými vyřešíte tím, že je pozvete na návštěvu nebo do cukrárny či vinárny. Pro jednou může dostat dieta na frak. Volný den je k tomu předurčený, nemluvě o pozitivních vibracích Venuše. 

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Nezapomínejte na péči o zdraví. Nepodceňujte rady našich babiček. Správně zvolené bylinky mohou udělat zázrak. Důsledně se vyhýbejte akcím, o kterých víte, že se jich zúčastní nějací domýšliví snobové a známí chlubilové.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Kdyby se vám nedařilo, nejde o nepřízeň planet, ale spíše o důsledek negativního vlivu lidí, kteří vám nepřejí. Na nervy vám zabrnká partnerova náladovost. Duševní rovnováhu vám spolehlivě vrátí tichý les a čerstvý vzduch.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Nedovolíte, aby vám dnešní program zhatil někdo bez fantazie. Když už se na něco celá rodina těšíte, nebudete se přece držet zpátky. Při pocitu únavy nepřeceňujte svoji kondici a přiznejte si, že potřebujete na chvíli vysadit.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Rozvahu potřebujete na cestách. Narazíte na jevy, se kterými nemáte zkušenosti. Výčitky svědomí vás potrápí večer, až zjistíte, kolik jste utratili. Naštěstí se tím dlouho trápit nebudete. Zvítězí oprávněný pocit, že to stálo za to.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Planety předpovídají navázání milé známosti. Stačí být víc mezi lidmi a neodmítat ničí sympatie. Na cestách počítejte s tím, že vás mohou připravit o čas porouchané auto, zpoždění vlaku nebo pomalý autobus. Mějte neustále časovou rezervu.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Pomůžete známým zbavit se starostí, se kterými si už nevěděli rady. Oběd nebo večeři s příbuznými může pokazit jejich neustále vychloubání a necitlivé poznámky. Díky auře Luny máte šanci získat sympatie zatím chladného idolu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Konstelace Jupiteru s Uranem vás zbaví negativních pocitů a nejistoty. Stoupne vám sebevědomí a promluvíte si člověkem, který soustavně hatí vaši snahu. Ozvou se přátelé lákající vás na malé posezení. Nezdá se, že byste odmítli.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Ošklivý kousek by vám mohl provést závistivý známý nebo soused. Bedlivě zvažujte jejich návrhy a nabídky. Kvůli vlastní pohodě se vyhýbejte pesimistům a žehrajícím známým. Jste plní pozitivní energie, která by přišla nazmar.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Neuškodí vám trocha vzpurnosti. Budete-li příliš vstřícní, zvláště k tchánovi či tchýni, vymyslí pro vás tolik práce, že večer padnete únavou. Připravte se na nečekanou návštěvu. Pohyb Marsu napovídá, že budete dost překvapení.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Připravte se na určité zklamání, související s osobou opačného pohlaví. Nemusí jít jen o milostný konflikt. Rozhodit vás může stejně tak příbuzný, jako známá či soused. Vyvarujte se silných slov a gest. K ničemu dobrému to nepovede.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám