Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 13. srpna 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jeho větry jsou lepší než jeho řeči

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Překvapí vás vstřícnost lidí, kteří vám ještě včera mnohé vytýkali. Vděčit za to budete svému optimistickému postoji, že se všechno časem změní. Měli byste se více zajímat o to, co se povídá ve vašem okolí.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Doma padne důležité rozhodnutí. S nadsázkou se dá říci, že projdete náročnou zkouškou. Důležité je zachovat klid a pečlivě zvážit, zda poslechnout starší příbuzné. Zkušenosti jsou výborná věc, ale nelze podceňovat intuici.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Krocení emocí bude nutné v případě odrážení útoků nových nápadníků a ctitelek. Jemné odmítnutí každý hned nepochopí. Nakonec vám u jistých lidí stejně nezbude nic jiného než nasadit tvrdý výraz a udělat výmluvné gesto.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Otrávit vás může škarohlíd, kterého máte dávno přečteného. Neměl by proto být problém se mu vyhnout. Planety předpovídají neplánovanou návštěvu příbuzných nebo blízkých přátel. Zachovejte klid, budou milí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Přátele potěšíte pomocí, kterou jim poskytnete bez zbytečného vyptávání. Nádherným projevem oddanosti vás zaskočí nová láska. Není divu, že budete štědří až mimořádně rozhazovační, abyste blízkým lidem připravili hezké chvíle.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Bohaté plody přinese usmíření s příbuznými a jejich návštěva. Ani zdaleka nemusí jít o dary nebo o peníze. Půjde spíše o obnovení důvěry a vřelejší vztahy. Nelze vyloučit, že horké chvíle vám večer připraví malé děti.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Zamilovaným se podaří upoutat nový objev. Vymýšlejte si a přehánějte. Vaši sokové a rivalky se uchýlí k podivným prostředkům a budou lhát jako zjednaní. Lehčí zranění vám hrozí na horských kamenitých stezkách.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Žádná velká legrace s vámi nebude, ale vzhledem k tomu, co vás očekává, je to pochopitelné. Hodil by se vám někdo, na koho je spolehnutí, komu se dá věřit. Máte nejvyšší čas se po někom takovém s předstihem poohlédnout.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Potrápit vás mohou nečekané výdaje a následné zhroucení rodinné kasy. Nemá cenu se rozčilovat, zvládli jste to předtím, zvládnete to i nyní. Budete-li někomu něco vytýkat, začněte tím, že ho pochválíte. Domluva bude rázem snazší.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Co nestihnete dnes, na to bude dost času příští týden. Mladší ročníky potěší prohloubení milostného vztahu s novou známostí. Ideální předehrou by mohla být návštěva koupaliště, společné grilování nebo sběr lesních plodů.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Potěší vás skromná přání vašeho miláčka. V celkovém součtu na ně vynaložíte o něco méně, než jste předpokládali. O to nestydatější se vám budou zdát nároky některých příbuzných. Mezi lidmi koluje informace, která by vás mohla překvapit

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Vaše nové auto, oblečení nebo výběr dovolené vzbudí ošklivou závist jisté nevyrovnané osoby z blízkého okolí. Počítejte s tím, že vám to dá nevybíravě najevo. Kdyby se naskytla možnost cestovat, neváhejte. Náramně si užijete.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám