Hlavní obsah

Horoskopy na neděli 1. června 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není neřesti, která by neměla zastánce

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Nutnou dávku trpělivosti vyžaduje rozhovor s partnerem, který vám opakovaně udělá dlouhé kázání. Ještěže jste v pohodě a nedáte se vytočit, jinak by bylo po naději na klidnou neděli. Pro uklidnění si vezmete něco dobrého na zub.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Potřebujete se dostat do přírody, doma jste pořád. Musíte tomu přizpůsobit dnešní program. Na pozvání kývněte jen těm přátelům, o kterých víte, že to nejsou žádní peciválové. Vyhýbejte se stolům plným jídla a pití.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Vztah s novou známostí asi dlouho nevydrží, ale pokud jde o dnešní den, bude všechno podle vašich nejodvážnějších představ. Vaše vyhlídky na nevšední zážitky by znásobil společný pobyt daleko od lidí a veškeré civilizace.  

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Nepouštějte se do ničeho důležitého, pokud k tomu nemáte skutečně silnou motivaci. Budete jen plýtvat časem a energií. Příčinou silné nechuti k určitým lidem a společenským kontaktům, může být konstelace Neptunu s Marsem.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Mohou ožít názorové rozdíly mezi vámi a někým, s kým jste se nedávno formálně usmířili. Planety radí zařadit zpátečku a rychle se vzdálit. Chce to čas, abyste stačili vychladnout. Den v přírodě bude balzámem na vaše nervy.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Příliš vysoká se může zdát cena, za jakou získáte důležité poznatky a nové zkušenosti. Nemá smysl si stýskat, všechno plně doceníte až za několik dní. Hezký večer prožijete s rodinou. Společně přijmete důležité rozhodnutí.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Stačí pár slov prohozených příbuznými a v tu ránu se dovtípíte, že vám nevěří. Nebylo by divu, kdybyste se urazili, ale nic tím nevyřešíte. Mnohem důležitější je, všechno jim znovu srozumitelně a přesvědčivě vysvětlit.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Planety varují před zbytečným shonem a spěchem. Nijak si tím neposloužíte. V případě, že s něčím nemůžete pohnout kupředu, nechte toho a jděte raději ven. Při jízdě vozem pozorně sledujte rovněž auta jedoucí za vámi.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Výrazným způsobem se  zvýší vaše autorita v rodině a příbuzenstvu. Všechno záleží na tom, jak odvážně prosadíte rozhodnutí, které všichni s obavami očekávají. Vaši psychiku i fyzickou kondici posílí pobyt v přírodě nebo na hřišti.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Jupiter vám přeje, nejeden sporný problém vyřešíte k svojí i všeobecné spokojenosti. Pozor, abyste se nezačali chválit a vyvyšovat. Pár lidí vás již takhle má na mušce a jakoukoli chybu vám pěkně osladí. Neriskujte svoji popularitu.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Vaši blízcí ocení vyrovnanost s jakou zareagujete na nečekanou událost v bezprostředním  okolí. Možná překvapíte i sami sebe. Dozvíte se o možnosti atraktivní zahraniční odvolené, ale chce to rozhodnout se hned. 

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Postavení Merkuru s Uranem signalizuje změny. Možná budete patřit k jejich iniciátorům. Svobodné potěší slibný vývoj nové známosti. Společná procházka a večeře v lepším podniku vás utvrdí v tom, že jste našli toho pravého či pravou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám