Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 23. června 2016

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Není takových hradeb, aby je osel s pytlem zlaťáků na hřbetě nepřeskočil

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Dokážete-li zatnout zuby, můžete se s určitou dávkou sebezapření vetřít do přízně nadřízených a dalších vlivných osob. Otázkou je, budete-li na to mít nervy a žaludek, a stojí vám to za přemáhání a potlačování vlastního já.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nebojte se drobných omylů. Škody budou zanedbatelné. Případně vám projdou vám bez toho, že se někdo něčeho všimne. Když už, tak pozdě. Přeje vám postavení Merkuru s Jupiterem. Urazíte pořádný kus cesty k cíli.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Potíže bude dělat žárlivý partner, kterému se znelíbí někdo z vašich známých. Těžko mu něco vysvětlíte, bude neústupný a tvrdohlavý jako osel. Neváhejte přijmout pomoc někoho, komu vaše okolí neprávem nedůvěřuje.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na každém člověku se najde něco dobrého. Snažte se dívat na kolegy a blízké lidi s větší důvěrou. Rozdílné názory na výchovu dětí způsobí, že se na sebe začnete mračit s partnerem.  Vaše ratolesti toho rády využijí.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Neslibujte si velký zisk z náhodné investice. Na druhou stranu platí, že každá koruna dobrá. Nějaká dobrá duše vám naznačí, kdo brzdí vyřizování vaší záležitosti. Okamžitě se podle toho zařídíte a podniknete odpovídající kroky.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Klidný dnešek nebude, ale konečně si uděláte pořádek ve svých věcech. Ze srdce vám spadne velký kámen. Potěší vás nefalšovaný zájem přitažlivé osoby. Jste-li zadaní, budete mít o čem přemýšlet, svobodní se rozhodnou hned.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Svítá naděje na vylepšení vašeho domácího rozpočtu. Pomůže vám náhoda v podobě výhodného obchodu nebo nečekaného daru či nálezu. Drobné komplikace může vyvolat vynucený odjezd k nemocnému příbuznému.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Zajímavou informaci najdete v korespondenci. Budete o ní dlouho diskutovat s partnerem a možná se trochu pohádáte. Jinak vás čeká pár překvapení. Důležitá bude vaše odpovídající reakce na jistou událost v příbuzenstvu.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Mraky se kupí nad vaším románkem. Pokud je váš miláček zadaný, sotva mu něco zabrání v návratu k stálému partnerovi. První silný náznak náhlého ochlazení vzájemných vztahů, intenzivně pocítíte dnes krátce po obědě.  

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Nehledejte problémy tam, kde nejsou. Máte sklon k podezřívavosti a budete skoro ke každému až urážlivě nedůvěřiví. Nebylo by divu, kdyby se někdo naštval a řekl vám něco ošklivého.  K srdci si to ale moc nevezmete. 

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Dokud nedokončíte staré úkoly, s novými nezačínejte. Práce vám bude růst pod rukama a naděláte chyby, kterých se ještě můžete vyvarovat. Slušný zisk přinese nedávná investice, s trochou štěstí ji můžete znásobit.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Flirtování s kolegou nebo s někým ze sousedství skončí plačtivou scénou. Špatně odhadnete, kam až můžete zajít a silně to přeženete. Plni energie uděláte v práci natolik extravagantní krok, že všem vyrazíte dech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám