Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 20. února 2014

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osli podobní lidem nejsou, ale lidí podobných oslům je dost

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ozve se někdo, s kým jste se seznámili mezi svátky, nejspíše na horách. V každém případě stojí za to se sejít a pohovořit. Dozvíte se něco, co vás přiměje k likvidaci problému, který vám ještě včera připadal zcela bezvýznamný.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Konkurence a rivalové se budou činit, ale vás nikdo nezastaví. Máte velkou vnitřní sílu, díky které se nakonec dostanete přes každou překážku. Dávejte si pozor na ztrátu dokladů a peněženky, budete neustále někde něco zapomínat.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Potkáte spoustu nových tváří, ale nedokážete správně odhadnout, komu můžete věřit. Jste sto podlehnout lákavým slibům a udělat hloupost. Zdrženliví buďte při navazování nových známostí. Každý se k vám nehodí.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Na něco, co patří jen vám, si brousí zuby někdo jiný. Je třeba větší ostražitost a předvídavost, ničím si nemůžete být jistí. Nejde jen o práci a peníze, ale i o vaše partnerské vztahy. Musíte být rozhodní a nekompromisní.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Jakmile se vám něco porouchá, a jako že asi právě dnes ano, neobracejte se na kamarády amatéry, ale zavolejte profesionála. Na lepší časy se zablýská v zaměstnání. Po jednání se šéfem dostanete úkol, který vás vyzdvihne z průměru.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Flirtování a posezení s přáteli musí pár dní počkat. Omluvte se, protože budete mít práce a povinností nad hlavu. Faktem však je, že odměna bude stát za to. Zlepší se vaše materiální situace nebo usednete na šéfovskou židli.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Utíkejte od lidí s negativním pohledem na svět. Jenom vás připraví o energii a namluví vám nesmysly. Přitom se mohou začít naplňovat vaše staré představy. Postavení Jupiteru s Uranem přeje odvážným rozhodnutím.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Neptun se Saturnem radí, nesvěřovat se nikomu s přechodnými problémy. Stane se vám totiž něco nepříjemného, ale když si to necháte pro sebe, dokážete to napravit. Nedělejte z osobních potíží veřejnou záležitost.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Naprostou nepoučitelnost předvedou příbuzní, které jste nejednou nabádali k trpělivosti. Vaše rady se jim nezdály a nyní mají problémy. Nešikovnost kolegy nebo společníka vás může připravit o téměř jistý a zasloužený zisk.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Merkur dává určitou naději, že si konečně poradíte se složitým problémem. Budete jednat rozhodně a cílevědomě, rázně přerušíte dlouhé a plané diskuse. Pokus o flirt vám rozmluví dlouholetý přítel. Myslí to s vámi dobře.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Budete poněkud nestálí a podráždění. Pozor, abyste nedělali z komára velblouda. K tomu, aby se z nevinného sporu stala ostrá hádka, bude chvílemi chybět opravdu málo. Zaujme vás neobvyklý obchodní projekt.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Postavení planet není vůbec špatné, takže na nepřízeň osudu se vymlouvat nemůžete. Pokud dnes propásnete slibnou příležitost, je to vaše vina. Odpočívat můžete, ale ne v momentě, kdy budou v pohybu velké události.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám