Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 16. března 2017

Novinky, sojka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cenu dobrého zdraví nevnímáš, dokud ho neztratíš

Článek

BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Ani kdyby přišla lákavá nabídka, nebo jste narazili na slevy, v žádném případě nesahejte na úspory. Merkur připomíná, že není všechno zlato, co se třpytí. Jste-li zamilovaní a chcete mít klidný večer, plňte své sliby.

BÝK ( 21.3. – 20.4.)

Spolupracovníky překvapíte klidným a rozvážným chováním, chladnou kalkulací s jakou vyřešíte i hodně složité problémy. Nic vám neusnadní chování kolegy, který je chorobně ctižádostivý a kuje proti vám ošklivé pikle.

BLÍŽENCI ( 21.4. – 21.5.)

Konečně se dohodnete s obchodním partnerem, který dlouho odmítal jakoukoli racionální domluvu. Přinese vám to jak uznání profesionálů, tak vašich nejbližších, pro které budete mít hned pár korun navíc na různé dárky.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Sejde ze slibné finanční operace, ale nemusíte být smutní. Během dne se objeví příležitost pustit se do jiné, mnohem výnosnější. Obíhat vás začne nový ctitel, nutně si musíte zjistit, o koho doopravdy jde. Mohl by být zadaný.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Po zralé úvaze se rozhodnete dát ještě jednu šanci příbuznému, který vás nedávno zklamal. Uděláte dobře, později to ocení a originálním způsobem vám projeví svoji vděčnost. Najde se však rovněž někdo, kdo vám to bude zazlívat.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Partner přijde s nápadem, který mu jen tak nevymluvíte. Planety radí nechat to být, a pokud to jen trochu půjde, popřemýšlet o tom, jak ho realizovat. Uvidíte, že to nebude zase tak složité. Stačí opravdu chtít.   

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Nabídku odjet na služební cestu nesmíte odmítnout. Na jejím konci vás čeká uspokojení a hrdost na to, co jste dokázali. Už jste to potřebovali. Zcela zbytečně, ale nebezpečně vám klesá sebevědomí.

Někdo toho může zneužít.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Na pracovní poradě si sedněte dozadu a zdržte se diskuze. Váš mozek pracuje na poloviční obrátky. Mohli byste se ošklivě mýlit a stát se terčem nejapných vtipů. Opakovaně porušíte předsevzetí týkající se zdravějšího stravování.

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Nepokoušejte se doběhnout osobu, která jako hlupák jen vypadá. Nakonec dostane ona vás a vám zbudou jen oči pro pláč. Zamilovaným se dostane dalšího důkazu lásky a oddanosti partnera. Nemá každý takové štěstí.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Řeči nadřízených o vašich skvělých vyhlídkách v blízké budoucnosti berte s velkou rezervou. Evidentně vás naléhavě potřebují a zkoušejí to způsobem, který firmu nebude nic stát. Večer vám hrozí střet s osobou v uniformě.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jste dnes méně odolní proti napadení všelijakými viry a přecitlivělí na špatné hygienické podmínky. Pečlivě si proto všímejte prostředí, do kterého se dostanete, a při sebemenším náznaku či hrozbě ohrožení zdraví prchejte pryč.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Neutíkejte před problémy, stejně vás dříve či později dohoní. Mars doporučuje postavit se ke všem trablům, ať již doma nebo v práci, čelem. Ve větší společnosti a na kulturních nebo sportovních akcích se stále držte partnera.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám