Hlavní obsah

Horoskopy na čtvrtek 1. října 2015

Novinky, sojka

Dobré slovo hubu nespálí

Článek

 BERAN ( 21.3. – 20.4.)

Poroste tlak, abyste se otevřeně vyjádřili k jistému problému. Rozhodnutí, se kterým stále váháte, udělejte bez ohledu na vnitřní nejistotu. Potíž je v tom, že dráha Neptunu svádí k uspěchaným, neobjektivním soudům.

BÝK ( 21.4. – 21.5.)

Nová tvář ve vašem okolí se za jistých okolností stane vaším cenným spojencem. Bude mezi prvními, kdo jednoznačně podpoří vaše názory. Zaskřípe to ve vztazích s přáteli. Co nejdříve si spolu musíte otevřeně promluvit.

BLÍŽENCI ( 22.5. – 21.6.)

Neodmítejte pozvání na schůzku. Osoba, která vás zastaví a významně vám naznačí své city, to myslí vážně. Je upřímně odhodlána vám to dokázat. Potřebujete kontakt s přírodou. Jakmile to jen trochu půjde, jděte ven a sportujte.

RAK ( 22.6. – 22.7.)

Odmítnete nabídku související s vaší profesí. Ten, kdo s ní přijde, se bude mračit, ale nedejte se vyprovokovat. Sami nejlépe víte, co je třeba udělat. Vaší slabinou je sebekázeň. Pozor na překročení důležitých předpisů a nařízení.

LEV ( 23.7. – 22.8.)

Potěší vás lepší způsoby a chování nadřízených. Přestanou vás znervózňovat podezřívavostí a nedůvěrou. Vaše dnešní plány změní telefonické zavolání nebo nečekaná návštěva. Planety to označují za šanci, kterou musíte využít.

PANNA ( 23.8. – 22.9.)

Zaskočí vás nedůvěra někoho, kdo vám jindy věřil. Luna varuje před cizími pletichami. Projevíte chvályhodnou chuť poprat se o to, co vám právem náleží. Čeká vás vážný střet s jistým bezohledným člověkem. Ustoupíte-li jednou, ustoupíte i podruhé.

VÁHY ( 23.9. – 23.10.)

Neflirtujte se spolupracovníky a sousedy. Pokud se chystáte do společnosti nebo mezi známé, je nutné držet se zpátky. Odvážné rozhodnutí uděláte v souvislosti se svými věřiteli nebo dlužníky. Nepočítejte s tím, že to všichni ocení.

ŠTÍR ( 24.10. – 22.11.)

Osobní problémy řešte zásadně sami. Nikdy nemáte jistotu, že se o vašich potížích nedozví někdo nepovolaný. Odmítnete názor příbuzných, které partner nemá zrovna v lásce. Připravte se na jejich bouřlivou reakci. 

STŘELEC ( 23.11. – 21.12.)

Zlepšení atmosféry v citových svazcích slibují Venuše s Lunou. Vaše láska přijde s něčím, co vás může dojmout. Starosti vám přidělá zpráva, že se k vám chystá někdo, o kom s jistotou dopředu víte, že bude jen kalit vodu.

KOZOROH ( 22.12. – 20.1.)

Budete-li příliš shovívaví, zavalí vás kamarádi a známí svými problémy. Na vaše vlastní vám už pochopitelně žádný čas nezbude. Zároveň můžete jen těžko spoléhat na to, že vám někdo vaši námahu nezištně oplatí.

VODNÁŘ ( 21.1. – 20.2.)

Jistou odvážnou představu dokážete prosadit jen tehdy, když najdete někoho, kdo vám pomůže. Při dosažení nějakého úspěchu nechtějte sklidit všechnu slávu sami. Jupiter varuje, že se jí možná ani nedočkáte. Pohádáte se v metru, autobusu nebo obchodě.

RYBY ( 21.2. – 20.3.)

Bez váhání se přiznáte k nějaké chybě a omluvíte se za ni.  Předvídavě tím předejdete nebezpečí, že byste se jistému člověku nemohli dlouho podívat do očí. Chcete-li dokončit těžký úkol, musíte být mnohem vytrvalejší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám