Hlavní obsah

Zacvičte si s námi - soutěž o knihy Aerobik

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Soutěž byla ukončena. Výherce naleznete viz níže:

Článek

Správná odpověď na soutěžní otázku: Knihu Aerobik ilustrovala: Alena Machová

Výherkyně: Terezie Fadrná, Brno

Alena Kučerová, Dačice

Anna Pellová, Praha 1

Kniha Aerobik od Marcely Macákové je bohatě ilustrovaná kniha určena všem ženám i mužům, kteří již aerobik navštěvují, případně chtějí začít cvičit. Cílem autorky je předložit základní informace o rekreačním aerobiku – sportu, který dnes bez jakýchkoliv bližších znalostí provozují tisíce žen, a pro zpestření nastínit problematiku aerobiku závodního. Po přečtení publikace získá čtenář přehled o současných trendech a možnostech cvičení, ze kterých si bez problémů bude moci vybrat tu „svou“ nejvhodnější lekci. Součástí knihy jsou i rady týkající se správné výživy při cvičení.

Hrajte s námi o tři knihy Aerobik z vydavatelství Grada.

Soutěžní otázka:

Kniha AEROBIK obsahuje mimo jiné konkrétní cviky pro domácí prostředí. Půvabné kresbičky usměvavé cvičenky vám jistě zvednou náladu a dodají chuť do cvičení. Jak se jmenuje autorka ilustrací?

Nápovědu naleznete na www.aerobic.cz .  

Soutěže se může zúčastnit každý, kdo správně zodpoví soutěžní otázku a odešle ji do 23.1. 2008 na e-mailovou adresu: NovinkyZena@seznam.cz . Výherci budou o výhře informováni zaslaným e-mailem a to na adresu, z níž soutěžící pošle svou odpověď.

Reklama

Související témata:

Související články

Břišní tanec pomáhá i s otěhotněním

Je nejznámější z orientálních tanců. I když název břišní tanec není přesný. Kromě břišních svalů se do něj zapojují i jiné části těla: pánev, kyčle nebo ruce.

Veslováním k pěkné postavě

Toužíte zhubnout, vytvarovat si postavu či si jen zlepšit svou kondičku? Pak je tu právě pro vás novinkový sport Crew Class - skupinové aerobní cvičení...

Poznejte úskalí pohybu

Pro pohyb však platí to samé, co pro počítání kalorií. Musíme o něm něco vědět a znát některá jeho úskalí. Proto bývá výhodné, když se i jemu věnujeme...

Výběr článků

Načítám