Hlavní obsah

Velké pevné pozadí jako symbol plodnosti a aktuální fitness trend

Novinky, das

Velký zadeček není jen symbol plodnosti a sexuální atraktivity, ale v poslední době i velmi žhavý módní trend. Zatímco před pěti lety většina žen sázela na um plastických chirurgů, dnes tráví hodiny v posilovnách. Velikost totiž není vše, mnohem důležitější je tvar, pevnost a souměrnost s ostatními partiemi.

Foto: Profimedia.cz

Touha po sexy křivkách přivádí stále více žen ke cvičení.

Článek

Touha po krásnějších sexy křivkách přivádí stále více žen ke cvičení a mnohdy i zdravému životnímu stylu. A nejde jen o ženy mající kilogramy navíc. Naopak. V touze po krásném zadečku začínají usilovně cvičit i velmi štíhlé ženy, které nikdy sportovat nemusely.

Hýžďové svaly totiž mají tendenci ochabovat, stejně jako jiné svaly v těle. K pevnému pozadí je tak jednoduše zapotřebí dostatek pohybu a posilovacích cviků. A to platí pro všechny ženy bez rozdílu.

Kromě posiloven lze pozadí zpevňovat bruslením, během do schodů, tancem, rychlou chůzí, squashem či dřepováním. Sociální sítě jsou pak plné videí s posilovacími cviky, které lze provádět v klidu domácího prostředí.

Nic se nemá přehánět

Stejně jako neustálé držení diet může být pro ženy nebezpečné, může to tak být i při přehnaném cvičení. Podřizování se jakýmkoli trendům má své stinné stránky, zvlášť když se promění v posedlost.

Foto: Profimedia.cz

Američanky preferují obří pozadí.

Jakmile se ženy dostanou do fáze, kdy cvičí ne proto, aby zůstaly fit a cítily se dobře, ale proto, aby je druzí obdivovali a muži v nich viděli sexy kořist, pak snadno propadají nereálným představám a cílům.

Místo zvýšeného sebevědomí pak pod neustálým tlakem a strachem z konkurence propadají frustraci a méněcennosti. Cítí se tak v podstatě hůře, než když se cvičením začaly.

Co lze považovat za ideál? 

Z erotického pohledu mají prý nejkrásnější pozadí míšenky bělochů a černošek. Takto vyklenutý a přitom velmi pevný zadeček prý nemůže vlastnit žádná jiná rasa. Velmi blízko k tomuto tvaru má herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová, jejíž zadeček je symbolem atraktivity pro většinu Američanek.

Vše je ale čistě individuální záležitost. Každý muž preferuje jinou velikost a jiné atributy atraktivity. Ze všeho nejvíce ale všichni oceňují, když jsou ženy v pohodě a netrápí se nesmyslnými představami.

Navíc ani podle amerických vědců z univerzity v Austinu zadeček sám o sobě není zárukou sexuální atraktivity ženy. Mnohem důležitější je podle nich zakřivení páteře, jež utváří iluzi o urostlém zadečku. Z jejich výzkumu jasně vyplynulo, že by dolní část páteře měla být zakřivena pod úhlem 45 stupňů. Pak je prý úplně jedno, jak veliké a pevné pozadí žena má.

Anketa

Líbí se vám současný trend velkého pozadí?
Ano, větší pevné pozadí je sexy
38,9 %
Ano, ale vše má své hranice
33,6 %
Ne, líbí se mi přirozenost
19,9 %
Ne, co je malé, je hezké
7,6 %
Celkem hlasovalo 3367 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Tři jednoduché cviky pro dokonalé pozadí

Nemáte čas chodit do fitka, ale máte pocit, že váš zadek potřebuje trochu zpevnit? Využijte těchto tří skvělých cviků a možnosti zacvičit si doma.

Hubněte díky kruhovému tréninku

Chcete zhubnout, a to co nejrychleji, ale nemáte dostatek času na chození do posilovny? V tom případě musíte začít s opravdu intenzivním domácím cvičením, na...

Výběr článků

Načítám