Hlavní obsah

V Austrálii otěhotněla žena podruhé čtyřčaty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CANBERRA

Australanka Dale Chalková je podruhé těhotná se čtyřčaty. Je to už její třetí těhotenství, takže až se nová várka dětí narodí, budou mít manželé Chalkovi už devět potomků. Zastavit se chtějí u čísla 12, napsal australský list The Sunday Telegraph.

Článek

Chalkovi jsou z Brisbane a všechny jejich děti byly počaty uměle na místní klinice spermatem od anonymního dárce. Před dvěma lety se jim narodila holčička a před 16 měsíci čtyřčata, která přišla na svět 13 týdnů před řádným termínem.

Šestadvacetiletá rodička tehdy řekla, že by chtěla mít 12 dětí. Warren DeAmbrosis z kliniky, kde se paní Chalková podrobila umělému oplodnění, řekl, že z literatury nezná případ rodičky, jež by měla dvakrát po sobě čtyřčata.

Cathy Vellacottotová z australského svazu rodičů dětí téhož věku se domnívá, že pro Chalkovi bude velmi vyčerpávající starat se o osm dětí ve stáří do dvou let.

Reklama

Výběr článků

Načítám