Hlavní obsah

Turecký velikán marně shání nevěstu

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ANKARA

Obyvatel malé turecké vesničky Sultan Koes měří 240,9 centimetru a aspiruje tak na zápis v Guinnessově knize rekordů jako největší muž na světě. Výška mu však nepřináší jen popularitu, ale především trápení v soukromém životě.

Foto: Jiřina Soukupová

Dobová místnost v jádru hradu.

Článek

Dvaadvacetiletému muži nic nemůže nahradit prázdné místo vedle sebe, které se snaží již delší dobu zaplnit. Marně, žádná nevěsta dosud o tureckého obra neprojevila vážný zájem. Rovněž mezi kamarády se cítí vyřazován a osamocen.

Důvodem Koesova obřího vzrůstu je pravděpodobně hormonální léčba. V současnosti se Sultan hodlá podrobit operativnímu zákroku, který by měl dalšímu růstu zabránit.  

Inzerát by mohl pomoci

Operace se Sultan nebojí, zato ho sužuje, že nemůže navázat kontakt s vhodnou nevěstou. Veškeré vztahy ztroskotaly na odmítavém postoji rodičů dívek.

"Sotva mě spatří, zakazují dcerám, aby si mě vzaly," stěžuje si trpce. A tak se rozhodl pro rázné řešení. Problém svěřil novinám, v nichž se obrátil se svým přáním na všechny dívky přiměřeného věku v celé zemi.

Reklama

Související témata:

Související články

Manželství přispívá k obezitě

Každá nevěsta chce být krásná. Štíhlá, okouzlující, v dokonale padnoucích svatebních šatech, které jen podtrhují vábivé křivky její postavy. A je ochotna...

Výběr článků

Načítám