Hlavní obsah

Tasmánskému nezaměstnanému nabídli místo prostitutky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HOBART

Tasmánskému muži hledajícímu práci nabídli v rámci vládního programu na podporu nezaměstnanosti místo prostitutky. Muž, zaregistrovaný v programu Job Network (Síť pracovních míst), dostal nabídku na pozici pod názvem "ženy všech věků".

Foto: archiv SK8 Slalomu Polička

Martin Kopecký, guru českého skateboardingu. Na jeho památku se v Městské knihovně Polička 7. července otevírá výstava "SK8 tohoto a minulého století"

Článek

Jak informoval zpravodajský server Ananova, dámy najímal prosperující městský eskort servis. U nabídky bylo uvedeno telefonní číslo i registrační číslo na pracovním úřadu. Telefonát na uvedené číslo potvrdil, že najímající agentura nabízí "širokou škálu služeb".

Mluvčí strany práce Jenny Macklinová prohlásila, že je pobuřující, aby peníze daňových poplatníků byly používány na shánění sexuálních pracovníků. "Ministr Mal Brough, který má na starosti pracovní místa, musí urychleně vysvětlit, proč se takové pracovní místo objevilo v rámci vládního programu a kolika nezaměstnaným bylo nabídnuto," řekla Macklinová.

Zatímco prostituce je v Tasmánii legální, bordely nejsou, informuje deník Herald Sun.

Reklama

Výběr článků

Načítám