Hlavní obsah

Střežená ženská tajemství aneb Co se muži nikdy nedozví

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každá žena má svá tajemství, se kterými se partnerovi nikdy nesvěří, možná jen nejlepší kamarádce. Kam si některé dámy schovávají tajně čokoládu a o čem si špitají na záchodě?

Foto: Profimedia.cz

Toaleta je pro ženy téměř posvátným místem, kde si mohou popovídat o všem možném.

Článek

Na sociální síti Reddit se před nedávnem objevil příspěvek s jednoduchým dotazem – Co ženy nikdy mužům neřeknou?

Tato jednoduchá otázka strhla lavinu odpovědí, do kterých se zapojily stovky žen, jež se svěřily se svými více či méně bizarními i veselými tajemstvími, o kterých nemají (nebo alespoň doteď neměli) jejich partneři ani tušení.

Některé z dam prozradily, jak často si perou prádlo, jiné místo, kam si schovávají čokoládu, a také třeba důvod, proč společně chodí na záchod.

Čeho se téměř všichni bojíme

Žena

„Při čůrání jednoduše sdílíme i hromadu dalších věcí,“ cituje jednu z nich Daily Mail. „My ženy o všem diskutujeme. Pokud tedy jako muž flirtujete se dvěma kamarádkami najednou, je dost pravděpodobné, že se obě na záchodě za vašimi zády smějí vašim hláškám,“ dodává další.

Koupelna či toaleta je pro mnohé dámy jednoduše bezpečné místo, kde se dá debatovat s kýmkoli o čemkoli.

„Sečteno podtrženo, je to místo, kde vám kamarádka pohlídá kabelku, když si potřebujete odskočit. Můžete se v klidu svěřit s podezřením, že někdo některé z vás dává něco do pití. Nebo kamarádce tajně naznačit, že muž, který se o ni zajímá, je známý sukničkář. Tak by se dalo pokračovat dál a dál,“ rozváděly dámy celou situaci, která je očividně zaujala.

10 největších tajemství, která ženy před muži bedlivě tají
1. Chloupky si odstraňujeme na více místech, než jsou jen nohy, oblast bikin a podpaží.
2. Naše oblíbená podprsenka se moc často nepere.
3. Rády si pohráváme s našimi prsy.
4. Někdy se opravdu bojíme s muži mluvit.
5. Jako kamarádky se bavíme naprosto o všem.
6. Když muž řídí příliš rychle, není to vůbec skvělé (vzrušující).
7. Když nechceme být dál s mužem, vzhled není téměř nikdy hlavní problém.
8. Neskládáme tolik komplimentů, aby si muži nemysleli, že máme zájem o sex.
9. Poznáme, když na nás (na jiné) zíráte.
10. Nikdy nahlas neřekneme, jak hrozně se ve skutečnosti oblékáte.

„Když běháme ze schodů, držíme si prsa,“ uvedla další jednu z věcí, o kterých se mužům neříká. „Dělám to i při hledání věcí. Nevím proč, ale pomáhá to,“ dodala další.

Komentář ženy, která odhalila, že „naše oblíbená podprsenka se nepere tak často, jak by asi měla“, nasbíral stovky souhlasných komentářů od dalších žen.

Tajemství, které čtvrtina žen ukrývá před svými bližními

Zdraví

„Rozhodně jsem vinna tím, že v tom nejsem sama,“ je jeden ze souhlasných příspěvků. „Pamatuji si, když mi přítelkyně řekla něco v podobném duchu, jen jsem řekl, proč si tedy nekoupí víc stejných modelů, aby je mohla častěji střídat. Řekla něco ve smyslu, že tomu nerozumím, a společně jsme se tomu zasmáli,“ okomentoval „podprsenkovou“ lavinu příspěvků jeden z mužů.

Poněkud více intimnějším tématem pak bylo odstraňování chloupků na těle. Podle žen totiž muži ani náznakem netuší, že jejich denní rutina holení a odstraňování sahá mnohem dál, než jsou jen nohy, oblast bikin a podpaží.

„Chloupky odstraňujeme prakticky všude, kde si to jen umíte představit. Každodenním tématem jsou pak hlavně ty na bradě,“ dodává jedna z přispívajících žen.

A jaká jsou nejbizarnější místa, kam schovat čokoládu, aby vám ji přítel nesnědl? Třeba do prázdné krabičky od tamponů, kterou se málokterý muž odváží otevřít.

Jak muži zalichotit a polechtat jeho ego

Vztahy a sex

Na přetřes přišlo i tolik rozebírané chválení mužů. „Nechválíme je tolik, protože se bojíme, že si budou myslet, že o ně máme automaticky sexuální zájem,“ vystihla názor mnoha dam nejmenovaná diskutérka. K tomu se pak stočila třeba i debata o tom, že to ženy nikdy nepřiznají, ale milují vypracovaná mužská pozadí.

Bez povšimnutí pak nezůstalo ani téma dámských účesů. „Občas vlasy nosím učesané specifickým způsobem. Jednoduše proto, že jsem neměla čas si je umýt,“ vyzradila další z dam.

Anketa

Dámy, také chodíte na toaletu vždy s kamarádkou?
Ano, je to skvělá příležitost probrat vše důležité
14,3 %
Většinou ano
9,1 %
Podle možností
26 %
Nikdy
50,6 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 12535 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám