Hlavní obsah

Soudce onanoval před tribunálem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Skandálním chováním zaskočil francouzský soudce své kolegy, když ve středu odpoledne začal masturbovat přímo uprostřed soudního líčení.

Článek

Rozhádaní sousedé zrovna propírali své pošramocené vztahy u tribunálu ve městečku Angouleme, když si jistá žena sedící v první řadě všimla neobvyklého chování jednoho z přítomných soudců.

Zprvu nevěřila vlastním očím: "Už několik minut tady masturbuje," sdělila vyděšená žena vedle sedícím Francouzům a prohlásila, že ji nepřípustné soudcovo jednání úplně rozklepalo.

Teprve po čtvrt hodině si onanujícího všimli jeho kolegové a novináři. Někteří začali zběsile gestikulovat, jiní se snažili přes soudcův klín diskrétně přetáhnout jeho talár. Nikomu se ale nepodařilo zastavit bujaré ukájení a líčení přerušeno nebylo, neboť hlavní prokurátor nezaregistroval sebemenší zvláštnosti.

Kolega se zapomněl doobléknout

Po skonční líčení nakonec přiznal, že se mu přeci jen něco nezdálo. Měl pocit, že ho nikdo neposlouchá. Byl však přesvědčen, že jsou lidé rozladěni jiným advokátem, který se ten den dostavil do práce bez ponožky.

Zároveň dodal, že se celá záležitost kolem hanbatého pracovníka bude důkladně prošetřovat.

Spolupracovníci nestydatého provinilce později uvedli, že dotyčný se už v minulosti choval velice podezřele a chodil podivně oblečen. Domnívají se, že jejich kolega trpí závažnou sexuální úchylkou.

Reklama

Výběr článků

Načítám