Hlavní obsah

Singapurské ženy jsou v sexu ostýchavé

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SINGAPUR

Obyvatelky Singapuru jsou velmi ostýchavé a skromné, alespoň co se týče sexu. Nejraději se mu oddávají při tmě, aby z jejich těla bylo vidět co nejméně.

Foto: Sylvie Kročáková

Nočně nasvícený rajský dvůr plaského konventu.

Článek

Sex ve tmě nebo za šera upřednostňuje sedm z deseti obyvatelek Singapuru, tvrdí čerstvá studie zveřejněná ve čtvrtek v časopise Her World Body. Dále podle výzkumu přibližně 40% žen skrývá část svého těla před partnerem a polovina z nich se stydí za své břišní partie. Jedna pětina pak muži halí svá ňadra, zbytek Singapurek nerado ukazuje stehna a boky.

Nepřehlédněte anketu pod článkem:
Zhasínáte při sexu?

Singapurky a orgasmus

Studii se podrobilo pět set Singapurek, z nichž více než polovina byla svobodných. Každá desátá žena přiznala, že nikdy neprožila orgasmus a 40% jich uvedlo, že radosti ze sexu dosahuje až po třiceti minutách, 10% procent singapurských žen dokonce teprve po hodině milování.

Singapurci se do sexu moc nehrnou

Singapur je zemí, která se umístila na posledním místě v počtu pohlavních styků ročně. Singapurci se totiž milují pouze šestadevadesátkrát do roka.

Od 80. let v Singapuru neustále klesá porodnost, nyní se tam rodí jen sedmatřicet tisíc dětí za rok. Znamená to jednoznačný propad tamní kampaně, která se snaží právě o posílení porodnosti a zvýšení počtu manželských svazků.

Anketa

Zhasínáte při sexu?
Ano, vždy
7,5 %
Jen někdy
62,4 %
Ne, nikdy
30,1 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 335 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Z orgasmu bolí hlava

Na bolest hlavy si stěžují nejen ti, jimž se při milostných hrátkách nedostalo požehnání orgasmu, ale údajně i šťastlivci, kteří si ho vychutnávají. Podle...

Němci po sexu nejraději spí

Většina Němců po sexuálních radovánkách nejraději usne. Slastnému přechodu do říše snů dávají přednost před opakovaným milováním, povídáním si s partnerkou,...

Výběr článků

Načítám