Hlavní obsah

Sexuoložka Laura Janáčková: Co si ženy užívají na mužském striptýzu

Právo, Laura Janáčková

Vrcholným důkazem ženské emancipace jsou rostoucí zisky z podniků a barů, které nabízejí mužský striptýz. Ty tam jsou doby, kdy převládal názor, že nahé mužské tělo ženy nevzrušuje. Záleží na tom, kdy, kde a jak.

Foto: Profimedia.cz

Ženy začaly dávat bankovky za slipy nebo za tanga striptérů až v 70. letech minulého století.

Článek

Když žena potká v parku exhibicionistu, který odhaluje své nahé tělo a ukazuje genitál, spíš ji to odpuzuje, než láká. Obvykle na něj zavolá policii. Když naopak muž vidí ženu, jak se svléká, většinou policii nevolá.

Ženy se ve společnosti nesvlékají pro vlastní vzrušení, ale spíše pro peníze. Profitují z toho, že pánové jsou vizuálně vzrušiví. Odhalená prsa nebo ženský genitál vzbuzuje jejich zájem a umocňuje jejich vzrušení. To bývá přímo úměrné atraktivitě ženy, jejich vkusu, ale také možnostem muže.

Striptérky a erotické tanečnice patřily od pradávna mezi výdělečná povolání. O mužském striptýzu se však moc nemluvilo. Jako by se muži v tomto oboru neuživili. Ženy začaly dávat bankovky za slipy nebo za tanga striptérů až v 70. letech minulého století. Sexuální revoluce otevřela brány mnoha tabu.

Mnohem vyšší nároky

Dnes je jasné, že se také chtějí bavit a dívat. Jsou však na mužské striptéry výrazně náročnější, než je tomu u opačného pohlaví. Obtloustlý pantáta ani stárnoucí, neudržovaný, zapocený chlap s pupkem nemají šanci získat zmíněnou bankovku. Pro striptéry bývá celá situace složitější o to, že jejich vzrušení ženy zřetelně vidí. Jenže k erekci u nich během vystoupení nesmí dojít.

Ženské oko se kochá pouze pohledem na urostlé tělo, na tanec a provokující pohyby, které končí minimálním zakrytím nebo obnažením neztopořeného penisu. Zdá se tedy, že vrcholné přání mužovy erekce si ženy nechávají až na doma.

Z historie víme, že pohledům žen lahodila mladá, mužná těla plná síly. Známá je historka o carevně Kateřině II. Ta nechala zřídit lázně, které se specializovaly na voyeurské služby pro ženy. Dřevěné kabinky měly kukátka, kterými mohly dámy pozorovat koupající se muže. Traduje se, že právě tam si carevna vybírala své favority do osobní gardy. Dnešní ženy odstranily bariéry s kukátky. Emancipace postoupila natolik, že jsou dokonce ochotné za tento druh zábavy zaplatit.

Jací striptéři jsou nyní in

V prvé řadě mladí. Nejvýš na žebříčku popularity jsou dvacetiletí až třicetiletí muži. Nicméně udržovaný čtyřicátník prý také není k zahození. Vedle mládí oceňují ženy výšku a klínovitý tvar těla. Široká ramena, svalnaté paže, úzké boky, ploché břicho a malý, dobře stavěný zadek. K celkovému vizuálnímu efektu patří i přiměřeně velký penis, samozřejmě neztopořený.

S tím souvisí také intimní úprava ochlupení. Aktuální trendy se pohybují od úplného vyholení po úpravu do tvarů I, T nebo pouhé oddělení podbřišku centimetrovým pruhem zbylého pubického ochlupení. Mužův hrudník musí být upravený. Jeho tvář by měla mít alespoň náznak modrého stínu po vousech. Znaky přítomnosti testosteronu tak jednoznačně ovlivňují tělesnou atraktivitu u mužů. Ostatně většina výše jmenovaných atributů podvědomě naznačuje i sexuální výkonnost muže.

Nedávno jsem se vrátila z Thajska. Při mém cestování po Bangkoku jsem v rozzářených uličkách narazila na bary pro muže. Mladé ženy rozličných tvarů se jim vyzývavě nabízely. Jejich boky se jemně vlnily a prsa tyčila vysoko do výšky.

Nejvíce barů s mužským striptýzem naleznete při návštěvě Moskvy, kde si manželky bohatých mužů mohou dovolit i potěšení navíc.

V sousední uličce vítali naše muže vymydlení mladíci v sexy tričku. Jejich vyzývavý tanec však v žádném případě nepatřil ženám. V barech se u tyče střídali transvestiti s částečně předělanými transsexuály. Lesbické ženy se ve svítivých podprsenkách i bez nich snažily ukazovat výkony až artistické a pouliční děvy nabízely různé kuriózní show.

Na bar s mužským striptýzem, který je určený ženám, jsem v této známé čtvrti Bangkoku nenarazila. Nejvíce jich naleznete při návštěvě Moskvy, kde si manželky bohatých mužů mohou dovolit i potěšení navíc. A my, české ženy, si prý služby striptéra můžeme objednat dokonce i do kanceláře. Domnívám se, že většina z nás by si ho raději objednala spíš k plotně nebo ke košíku nevyžehleného prádla. S tím, že si počká na vzrušení, které nastane doma.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám