Hlavní obsah

Sex na venkově je dobrodružnější

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Přestože je život na venkově spojován s mnohými sociálními a ekonomickými nevýhodami, většinou podporuje zdravější životní styl. Vědci tvrdí, že se rovněž podílí na kvalitě sexuálního života, jemuž vesnice svědčí více než městské prostředí.

Foto: Libor Knížek

zámek Hořovice - dětská prohlídka O zakleté paní

Článek

Čerstvé studii zveřejněné v britském časopisu Country Living bylo podrobeno tisíc lidí žijících ve městech i na vesnici.

Jednačtyřicet procent dotázaných jednoznačně uvedlo, že pohlavní styk provozovaný uprostřed venkova jim připadá dobrodružnější a nápaditější.

Jen o dvě procenta méně lidí očekává či v minulosti očekávalo od stěhování z města na venkov zlepšení svého sexuálního života.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Kde je podle vás sex dobrodružnější?

Venkov láká k sexuálním experimentům

Nový domov na vesnici údajně vyzývá k sexuálním radovánkám dvacet šest procent přestěhovaných respondentů, kteří s partnerem v posteli tráví více času než v době, kdy bydleli ve městě. Vysvětlení je jednoduché - na venkově se mysl osvobozuje a lidé v sexu více experimentují. Milování se tak stává spontánnější. 

Přesun na vesnici sebou přináší i nové kamarády, lidé snáze navazují přátelské kontakty, s partnery se méně hádají a dokáží si najít více času na společné koníčky a záliby.

Anketa

Kde je podle vás sex dobrodružnější?
Ve městě
14,3 %
Na venkově
70,2 %
Nevím
15,5 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1354 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Mladí Rumuni provozují sex v kostele

Kněz venkovského kostela v Rumunsku je pobouřen uvolněnými mravy tamní mládeže. Musel ji vyzvat k tomu, aby přestala na svaté půdě provozovat sexuální orgie...

Výběr článků

Načítám