Hlavní obsah

Pupík jako sexuální symbol krásy

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

U většiny savců je pupík jen miniaturní a tvoří asymetrickou jizvu. Ale u lidí je to viditelná a velmi výrazná značka na břiše, která upoutává pozornost při kontaktu jedinců. Podle odborníků má pupík celou řadu kvalit a lze ho považovat za symbol krásy víc než jiné části těla.

Foto: Profimedia.cz

Nejatraktivnější pupík by měl mít vertikální tvar, v horní části mírně překrytý horizontálním záhybem.

Článek

Pupík může být krásný, atraktivní, dokonalý, sexy, roztomilý, ale také vystouplý, rozteklý, obrovský a nevábně vypadající.

Foto: Profimedia.cz

pupík

Nejatraktivnější pupík by měl mít vertikální tvar, v horní části mírně překrytý horizontálním záhybem. Nemá vystupovat, ale nemá být ani utopen v hluboké díře. Pupíky deformované a příliš velké mají nejhorší hodnocení a snižují prý atraktivitu majitelky.

Foto: Profimedia.cz

Přestože je v současné době módní odhalovat ho, ještě před několika desetiletími bylo ukazování pupíku nepřípustné. Taková intimita byla dovolena jen v partnerských vztazích.

Podle některých odborníků může pupík odhalit i rozmnožovací schopnost ženy, ale zatím neodtajnili, jak se to pozná.

Foto: Profimedia.cz

pupík

Nepříjemná tajemství

Pupík v sobě ukrývá řadu tajemství. Podle mikrobiologů z univerzity v Severní Karolíně, kteří u dobrovolníků analyzovali obsah pupíku, lze nalézt i na tak malinkatém prostoru na čtrnáct set různých druhů bakterií. Přičemž přes 600 z nich prý dosud vědci nikdy neidentifikovali.

Foto: Profimedia.cz

pupík

Reklama

Související témata:

Související články

Jak mohou muži zvýšit svou atraktivitu

Jsou muži, kteří jsou již od přírody dostatečně přitažliví, nebo mají určité charisma, které jim zaručuje úspěch u opačného pohlaví. Jsou ale bohužel i mnozí...

Ovulace může pomoci při svádění

Každá žena by chtěla znát své plodné dny a předejít tak neplánovanému početí. Jen málokterá si ale uvědomuje, že právě v tomto období jsou ženy pro své muže...

Po čem se ženy cítí nejvíc sexy

Způsobů, jak si dodat sebevědomí, například před prvním rande, může být několik. Někdo si dá panáka, jiný absolvuje kurz asertivity... Pro ženy jsou tu čistě...

Výběr článků

Načítám