Hlavní obsah

Proč mobil nepatří do postele

Novinky, bok

Společné intimní chvilky s partnerem ke vztahu určitě patří. Někdy se ale stane, že jeden z dvojice nemá jednoduše náladu, v horším případě se objeví jiný rušivý element, který náladu na jakékoli intimnosti zhatí. Velmi často takovým narušitelem bývá mobilní telefon.

Foto: Profimedia.cz

Stále častějším narušitelem partnerských intimností bývá mobilní telefon.

Článek

Myslíte si, že když už se dostanete do té správné nálady na milování, není moc věcí, které by vás z ní dokázaly mrknutím oka dostat? Pak buďte rádi.

Více pravděpodobné ale je, že se dříve nebo později setkáte se situací, kdy vás nebo partnera z intimního rozpoložení rychle dostane jistá nepříjemná věc – zvonění telefonu, uvádí Women´s Health magazine.

A že se nejedná o jen tak malé procento pravděpodobnosti, dokládá i nedávný průzkum, který si zadala společnost Jumio, jež se zabývá mobilními a internetovými transakcemi.

Nepříjemné telefonní návyky

V on-line dotazníku bylo zjišťováno u 2000 respondentů, zda mají mobilní telefon a jak moc jsou na něm závislí. Z výsledků vyplynul dosti znepokojující fakt. Každý pátý člověk ve věku 18 až 34 let připustil, že se svého chytrého telefonu jen tak nevzdá, a to dokonce ani při sexu.

Nastane-li tak situace, že telefon zazvoní nebo někdo pošle zprávu, mnozí lidé mají nutkání okamžitě odpovědět, nehledě na situaci, ve které se právě nacházejí.

Přitom stačí troška kompromisu a budou spokojeni oba partneři. Není přece tak složité ztišit si zvonění, případně nechat na chvíli přístroj v jiné místnosti, aby nenastalo při intimnostech žádné nutkání nějak reagovat.

Odborníci na vztahy varují, že takové chování je nejen neslušné vůči partnerovi, ale při častém opakování může být i velmi výrazným důvodem k rozchodu.

Reklama

Související témata:

Související články

Nejčastější mužská sexuální dysfunkce

Přestože si většina lidí myslí, že nejčastějším problémem mužů z pohledu sexuality je porucha erekce, statistiky ukazují zcela něco jiného. Muže mnohem častěji...

Výběr článků

Načítám