Hlavní obsah

Postelové zlozvyky, které vytáčejí muže i ženy

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ložnice by měla být nejen místem k odpočinku a spánku, ale i bezpečným útočištěm, kde se mohou partneři oddávat jeden druhému. Ne vždy je ale v ložnici taková pohoda. Stačí k tomu několik nešvarů, kterých se právě v ložnici lidé nejčastěji dopouštějí - a vědomě či nevědomě tak partnera či partnerku přivádějí k šílenství.

Foto: Profimedia.cz

Telefon v posteli dokáže zničit náladu mužům i ženám. Ilustrační foto

Článek

Z nejnovějšího průzkumu společnosti Leesa, vyplynulo, že co se týče pohlaví, dokážou různé zlozvyky zkazit náladu oběma. Mnohé z věcí ale častěji rozčilují především ženy.

Největší prohřešek, který dokáže náladu v ložnici dokonale zkazit, je u obou pohlaví, co se týče míry rozčílení, stejný - rozdmýchání hádky v posteli. Případně může už v posteli eskalovat spor, který začal dříve během dne.

Další záležitostí, která dokáže zkazit náladu, je deka, kterou si jeden z partnerů nárokuje více než druhý. Tato záležitost dokáže podle průzkumu mnohem více „vytočit” hlavně ženy. Z celkového počtu 983 lidí účastnících se průzkumu více než zneklidňuje celých 91 procent z nich, u mužů to je 81 procent.

Telefonování či esemeskování v posteli je rovněž velmi nepříjemnou situací, která dokáže zkazit náladu nejen na spánek, ale i na případné milostné hrátky. Takové chování doslova vytáčí 80 procent žen a 78 procent mužů.

Říhání (případně jiné tělesné zvuky) v posteli rovněž více rozčilují především ženy (54 %). Z mužského osazenstva takové chování rušilo 38 % dotázaných.

 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám