Hlavní obsah

Pětina Čechů nepovažuje sex na jednu noc za nevěru

Novinky, Bohumila Kunertová

Partnerské vztahy nebývají jednoduché, ve velkém počtu končívají odhalením nevěry partnera. Co vše se ale považuje za nevěru? Tímto tématem se zabýval průzkum společnosti SANEP. Z výsledků překvapivě vyplynulo, že téměř pětina Čechů za nevěru nepovažuje sex na jednu noc.

Foto: Profimedia.cz

Téměř pro pětinu Čechů nepředstavuje nevěru sex na jednu noc.

Článek

Pro 37 % dotázaných nepředstavuje nevěru flirt, který může vést k případnému pozdějšímu seznámení. Na druhém místě skončil již zmiňovaný sex na jednu noc s 19 % a na třetím místě se 16 % sex po telefonu. 

Dále pak není za nevěru považováno líbání u 10 % respondentů, erotické sms (6 %), sex s bývalým partnerem (4 %), lesbický sex (4 %), skupinový sex (2 %) a orální sex (2 %). 

Společnost prováděla podobný průzkum již v říjnu letošního roku, kde se k nevěře přiznalo 43 % dotazovaných respondentů.

Internetový průzkum probíhal ve dnech 5. až 10. prosince 2009 na vybrané skupině 14 tisíc dotázaných, kteří představují reprezentativní vzorek obyvatel ČR ve věku 18-69 let. Celkově se průzkumu zúčastnilo téměř 35 tisíc obyvatel.

Anketa

Co nepovažujete za nevěru?
Flirt
11,1 %
Sex na jednu noc
11,1 %
Sex po telefonu
11,1 %
Líbání
11,1 %
Erotické sms
11,1 %
Sex s bývalým partnerem
11,1 %
Lesbický sex
11,1 %
Skupinový sex
11,1 %
Orální sex
11,2 %
Celkem hlasovalo 105673 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Nevěru nejčastěji prozradí zbloudilá esemeska

Ačkoliv si záletníci často velmi pečlivě vybírají, jaké nejbezpečnější místo tajné schůzky zvolí, hlídají obezřetně fleky na košili či usvědčující vůni,...

Výběr článků

Načítám