Hlavní obsah

Ve strachu z rozvodu naaranžoval loupežné přepadení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OKLAHOMA

Sedmadvacetiletý Američan, který se úzkostlivě obával rozpadu nefungujícího manželství, vymyslel plán, na jehož konci měl v očích své ženy vypadat jako hrdina a získat zpět její srdce. Vše se nakonec obrátilo proti němu a muž i přes veškerou snahu zůstal sám.

Foto: Jiří Smutný

Muži zacvičili ukázku ze skladby Borci

Článek

Učitel Trent Spencer zaplatil dvěma svým studentům dohromady dvě stě dolarů a dohodl se s nimi, že se vloupají do jeho domu a pokusí se u něj ukrást elektrotechniku, napsal internetový server SuperCoolWorld.

Falešní lupiči se zamaskovanými obličeji do domu skutečně vnikli a překvapenou ženu spoutali. Ve stejném okamžiku nastala Spencerova příhodná chvilka. Náhle se zjevil a vehementně se snažil loupeži zabránit.

Z pout se vymanila

Manželka, která měla s údivem pozorovat boj svého chotě s podomními vetřelci, se však ze svých pout obratně vyvlékla a oproti očekávání zavolala policii. Po jejím příjezdu se vše provalilo.

Hlídka odhalila, že zápas s údajnými zloději byl předem domluvený. Na místě byla například nalezena dřevěná deska, kterou Trent před manželkou roztřískal o hlavu jednoho ze zlodějů. Policie však přišla na to, že deska byla předem naříznutá.

Dva falešní výtečníci byli zadrženi a předvedeni k výslechu. Spencerovi se jeho sen nesplnil - manželství se mu zachránit nepodařilo.

Související témata:

Související články

Zřekl se manželky kvůli krádeži slepice

Albertine, mladá obyvatelka afrického Kamerunu, se náhle ocitla bez střechy nad hlavou poté, co ji z domu vyhodil vlastní manžel. Ten se s ní rozvedl, když...

Výběr článků

Načítám