Hlavní obsah

Osmdesátiletý muž se chce posté oženit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILLÍ

Osmdesátiletý Ind, který se za svůj život již devadesátkrát oženil, chce předvést před oltář dalších deset žen, a to ještě dříve, než dosáhne sta let. Informaci přinesl britský zpravodajský server Ananova.

Foto: Jana Matějíková

MFF - ilustrační foto

Článek

Udaynath Dakshiniary si na nezájem žen rozhodně nemůže stěžovat. Chlubí se tím, že již obdržel devět nabídek k sňatku ze zahraničí, z toho tři ze Spojených států, tři z Japonska, dvě z Maďarska a jednu z Německa.

Příslušnice slabšího pohlaví jsou mužem přitahovány zejména kvůli jeho majetku, Dakshiniary se totiž narodil ve velmi bohaté rodině statkářů. Jeho první manželství zkrachovalo poté, co odmítl opustit svou rodnou ves.

Ženy neodcházely s prázdnou

Říká se, že tehdy byl mladík velice frustrován, proto se rozhodnul, že za celý svůj život pojme alespoň sto dívek či žen za manželku. Bývalé manželky, které postupně opouštěl, ze svazku nikdy neodešly s prázdnou, nýbrž s pěti akry půdy.

Udayanath má devětadvacet dětí a v současnosti žije ve své obci s jednou ženou, dvěma syny a jednou dcerou. Jeho cílem není zapsat se do knihy rekordů, ale spíše chce vylepšit sociální situaci žen, které z jeho majetku vždy nakonec vytěžily.

"V zemi, kde svobodné ženy žijí v horších podmínkách, si je beru proto, abych jim pomohl překonat toto sociální stigma. Mám 400 akrů, které mohu rozdělit právě mezi ně tím, že si je vezmu," vysvětlil Ind své počínání.

Reklama

Související témata:

Související články

Turecký velikán marně shání nevěstu

Obyvatel malé turecké vesničky Sultan Koes měří 240,9 centimetru a aspiruje tak na zápis v Guinnessově knize rekordů jako největší muž na světě. Výška mu však...

Vzali se v anglickém supermarketu

Snoubenci z Velké Británie uspořádali kuriózní svatbu. Své sladké ano si totiž řekli v místním supermarketu ASDA za asistence zákazníků, kteří v obchodě zrovna...

Výběr článků

Načítám