Hlavní obsah

Vzali se v anglickém supermarketu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Snoubenci z Velké Británie uspořádali kuriózní svatbu. Své sladké ano si totiž řekli v místním supermarketu ASDA za asistence zákazníků, kteří v obchodě zrovna nakupovali. Informoval o tom internetový server ITV.

Foto: archív organizátorů TROFEO

Na startu TROFEO Ski Jeseníky bude dvacet vozidel povětšinou z předválečné éry 20. století.

Článek

42letá Jill Piggottová a 54letý Pete Freeman se stali prvním britským párem, který byl oddán v supermarketu. "Naši přátelé si nejdřív mysleli, že jsme se zbláznili," řekla Jill.

Zamilovali se díky fazolím

Právě v nákupním středisku se totiž zamilovaní novomanželé potkali. "Lidé se u pokladen běžně dávají do řeči," vyprávěl Ed Watson, mluvčí tamního obchodu, "Jill a Pete se seznámili, když probírali fazole."

Hlasujte v anektě pod článkem:
Chtěli byste uspořádat vlastní svatbu v obchodě?

V den svatby nevěsta v bělostných šatech vstoupila do neobvyklé oddací síně po jezdících schodech. Doprovázena rodinou a přáteli prošla regály s prádlem a zastavila se v oddělení obuvi, kde se obřad za účasti 110 pozvaných hostů konal.

Anketa

Chtěli byste uspořádat vlastní svatbu v obchodě?
Ano, je to dobrý nápad
23,7 %
Ne, je to hloupost
56,4 %
Nevím
19,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 493 čtenářů.

Reklama

Související články

Omylem si vzal ženu, kterou nikdy neviděl

Muž z Indie asi nikdy na svůj první sňatek nezapomene. Na hromadné svatbě si spletl nevěstu a za právoplatnou manželku si nedopatřením vzal ženu, kterou nikdy...

Kněz vytrestal nedochvilnou nevěstu

Nevěsta, která se na vlastní svatbu dostavila s tří hodinovým zpožděním, se málem nevdala. Měla štěstí, trpělivý a zamilovaný ženich na ni počkal. Zato kněz...

Výběr článků

Načítám