Hlavní obsah

Osm z deseti mužů neodmítne sex s neznámou kráskou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Morbihan

Sex bez závazků s atraktivním protějškem láká muže i ženy. Přesto je to právě muž, kdo je v tomto ohledu přímočařejší. Pokud totiž nabídne krásná neznámá možnost užít si s ní sex bez jakýchkoli závazků a následků, kývne souhlasně osm z deseti mužů. Ženy jsou ale mnohem vybíravější.

Foto: Profimedia.cz

Neznámé krásce neodolá 80 procent mužů.

Článek

Pánové musejí předvést více než jen dokonalý vzhled a přitažlivé chování. Náhodný sex s neznámým z baru či ulice by si totiž užilo „jen“ šest z deseti žen. Tedy tvrdily to ve francouzském průzkumu. Při experimentu přitažlivému krasavci kývla na nabídku sexu jen každá 120. dívka.

„Muži jsou zcela evidentně ochotnější k sexuálním aktivitám než ženy. Muži v našem experimentu byli mnohem ochotnější jít k cizí ženě do bytu a vyspat se s ní než ženy,“ tvrdí jeden z autorů výzkumu psycholog Nicolas Guéguen z Univerzity v jižní Bretani.

Reklama

Související témata:

Související články

Co ženy láká na vztahu se ženatými muži

Proč některé ženy navazují vztahy se zadanými muži, které jsou dopředu téměř beznadějné? Čím to je, že v těchto známostech pokračují, přestože se musejí...

Výběr článků

Načítám