Hlavní obsah

Oblíbená místa na těle, kde jsou ženy rády líbány

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polibek je nenahraditelný. Vyjadřujeme jím sympatie či lásku svému vyvolenému protějšku nebo také úctu či respekt ke svým přátelům. Co se týče polibků partnerských, jejich škála je široká. Zasypat a potěšit partnerku polibky můžete nejen na ústech, ale i na dalších místech na těle, kde jistě budou mít také stejný úspěch.

Foto: Profimedia.cz

Polibky na různých částech těla mohou být skvělou předehrou.

Článek

Líbání na ústa bývá nejvíce procítěné a mezi partnery také velmi oblíbené. Tím ale nemusí vše končit. Procítěné a více či méně žhavé polibky mohou ženy potěšit i na mnoha jiných, "méně frekventovaných" místech. Podívejte se s námi na seznam nejoblíbenějších míst k polibkům na těle ženy, tak jak jej uvedl server AskMen.

Zezadu na krku

Pokud tento přehled budeme brát jako jednoduchý návod, jak potěšit ženu polibky na jejích oblíbených místech, polibek na zadní část krku patří jistě k nejjednodušším a nejspolehlivějším způsobům, jak dostat partnerku do nálady.

Obličej

Hlavním místem k něžným polibkům nemusí být na obličeji jen ústa. Procítěné a jemné doteky na tvářích, čele, čelistech nebo dokonce na nose mohou být mnoha ženám stejně tak příjemné. Pozor ale na zásadní pravidlo: Zůstaňte pouze u polibků, žádné olizování či okusování. To už by takový úspěch mít nemuselo.

Uši

Uši patří všeobecně k přehlíženým částem těla. Jemné stimulování či líbání ušního lalůčku může v některých ženách vzbuzovat nepředstavitelné vlny rozkoše.

Klíční kost

Podle odborníků patří klíční kost k intimním místům, která by rozhodně neměla být opomíjena. Pokud prý začnete polibky zde a budete se posouvat do více intimních a skrytějších partií, úspěch bude téměř stoprocentně zaručen.

Prsa

Polibky směřované na ženská prsa mohou být velmi příjemné, musí se to ale umět, jinak se požadovaný úspěch nemusí dostavit. Ženská prsa jsou velmi citlivá, je proto třeba na to brát ohled. Přijatelné je jemné líbání, olizování či sání, dokonce i jemné kousání, ale vždy s nadhledem. Přehnaná aktivita na těchto místech může za sebou nechat nepříjemné dovětky, například v podobě modřin.

Boky

Ženské boky jsou mnohem citlivější, než by si muži dokázali představit. Polibky na tomto místě tam mohou ženu naladit na další hrátky.

Ne všechno je automaticky dovoleno

I když na mnohých místech uděláte partnerce svými polibky radost, a nemusíte se ani předem ptát, jsou naproti tomu i lokace, kde je lépe s iniciativou poněkud počkat. Byť se zdají například nohy či zadeček také vábivým místem, nemusí to mít automaticky úspěch. Pokud si nejste jisti, není nic jednoduššího, než se zeptat. Můžete si s partnerkou zahrát třeba hru, při které budete oba vzájemně zkoušet, která místa jsou k polibkům nejvhodnější.

Anketa

Na kterých místech podle vás polibky ženy nejvíce vzrušují?
Rozhodně na ústech, takové polibky nic nenahradí
2,8 %
Zezadu na krku
28,9 %
Kdekoli na obličeji
0,5 %
Na uších
3,1 %
Na klíční kosti
1,7 %
Na bocích
0,6 %
Na prsou
4 %
V intimních partiích
13,4 %
Kdekoli na těle, pokud to muž dělá dobře
45 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 13768 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Muži mají raději polibky vlhké, ženy dlouhé

Ženy i muži se líbají se stejnou ochotou. Nelze říct, že by v oblibě líbání byly mezi pohlavími rozdíly. Diference je možné spatřovat spíše v kvalitě polibku...

Výběr článků

Načítám