Hlavní obsah

O svatební noci objevil ženinu pleš, chce rozvod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KÁHIRA

Egyptský profesor brzy po svatbě ze své lásky k novomanželce brzy vystřízlivěl. Již o svatební noci totiž přišel na to, že je jeho drahá polovička plešatá. Nehodlá s ní proto sdílet život a rozhodl se, že podá žádost o rozvod.

Foto: archiv autora

Karel Soukup se "svými" herečkami v inscenaci Commedia finita, která se celá točí kolem Emy Destinnové.

Článek

Když žena usnula, chtěl ji učitel z Káhiry pohladit po vlasech. Něžné gesto se proměnilo v šok. Místo pravých vlasů nahmatal paruku, pod níž se skrývala pleš, napsal zpravodajský server Ananova s odvoláním na káhirský deník al-Akhbar.

Ženino jednání vyhodnotil jako podvod a celou záležitost předal k prošetření na policii. Rovněž požádal o rozvod a vyplacení odškodnění v přepočtu přibližně 2,4 miliónu korun.

Dříve její vlasy obdivoval

Přitom právě kštici na své choti až do osudné noci velice obdivoval. "Jedna z věcí, která se mi na ní nejvíce líbila, byly její vlasy," uvedl muž. "Byl jsem otřesen, když jsem o svatební noci poznal, že to je jen paruka," dodal.  

Žena o porost hlavy přišla v důsledku nemoci, kterou prodělala v dětství. Od té doby nosila paruku.

Reklama

Související témata:

Související články

Manželé se v EU rozvádějí po 12 letech

Manželské páry v rozšířené Evropské unii se rozvádějí nejčastěji po dvanácti letech a čtyřech měsících soužití. Statistická délka trvání manželství v EU ještě...

Děda si změnil pohlaví, babička chce rozvod

Čínská babička z jihovýchodní provincie Sichuan ve svých osmdesáti letech požádala o rozvod, protože si její manžel v pokročilém věku nechal chirurgicky změnit...

Chilankám svitla naděje na rozvod

Chile je jednou z mála zemí, která nepovoluje rozvody, ale jak se zdá, blýská se na lepší časy. Parlamentu už totiž byl předložen návrh zákona, který...

Výběr článků

Načítám