Hlavní obsah

Německý pekař vyrábí dorty k rozvodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Berlínský pekař Georgius Vasseliou začal vyrábět dorty k významné příležitosti, kterou není svatba, ale rozvod. Inspirovala jej k tomu zákaznice, která po něm požadovala sladkost na oslavení rozpadu manželství, napsal internetový server Ananova.

Článek

"Byla to skvělá myšlenka. Pár jsem jich vyrobil a nyní jsou stabilní součástí nabídky, vedle narozeninových či svatebních dortů," uvedl Vasseliou.

Na dortech svérázného pekaře, který vede cukrárnu s kavárnou Lezard, se smějí obličeje bývalých partnerů nebo na nich leží fotky exmanželů. Jeden kus se prodává v přepočtu asi od 1290 do 4300 korun.

Pekař věří, že o jeho nabídku bude zájem trvat. S 10 245 rozvody, které v Berlíně zaznamenali loni, zřejmě nebude mít problém. Podle něj je rozvod velmi hořkou životní zkušeností, proto mu připadá zřejmé, když si lidé chtějí po rozchodu osladit život. "Myslím, že se lidem bude myšlenka líbit," konstatoval.

Reklama

Související články

Hitem cukrárny jsou sladké penisy

Je libo prsa, vagínu nebo penis? To nejsou slůvka majitelky erotického podniku zkoumající sexuální tužby klienta, ale dotaz prodavačky v cukrárně v Santiagu...

Výběr článků

Načítám