Hlavní obsah

Německo čeká nápor prostitutek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Kněžky lásky se už nemůžou dočkat, až v Německu příští rok vypukne mistrovství světa ve fotbale. Až čtyřicet tisíc prostitutek se nahrne do země, kde lze očekávat zvýšený zájem mužů o sexuální služby pro potěšení jako doplněk sportovní zábavy. Informovala o tom ve čtvrtek německá média.

Článek

"Mistrovství světa samozřejmě nabízí báječné šance, jak přijít k penězům. Obchody budou dobré," pochvaluje si s předstihem Katharina Cetinová ze spolku prostitutek Hydra.

List Berliner Kurier odhadl, že by se do Německa v době mistrovství mohlo sjet až 40 tisíc kněžek lásky, které si zde budou zakládat živnosti.

Některá města jako například Kolín nad Rýnem a Dortmund již plánují speciální pouliční kabiny s nápisem Bird Houses. Prostitutky v nich budou moci přijímat klienty, aby se prostituce neodehrávala přímo na ulici kdekoliv na veřejných místech.

Prostituce je v Německu legální pro jednotlivce, ale jakožto organizovaná je zakázána. Zdravotníci již uvedli, že během mistrovství světa budou distribuovat asi 100 tisíc prezervativů, aby zabránili šíření pohlavně přenosných nemocí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám