Hlavní obsah

Muži věnují pozornost v posteli jiným detailům než ženy

Novinky, bok

Společný intimní život s partnerem je u žen věc očekávaná stejně tak jako obávaná. Mnohé se totiž strachují, že si partner v posteli všimne různých nedokonalostí, které by následně mohly ohrozit vztah. Většinou se ale obávají zbytečně. Muži totiž často věnují pozornost jiným detailům než ženy.

Foto: Profimedia.cz

Čeho si muži v posteli všímají a co rozhodně ocení? Třeba toho, když žena umí v posteli převzít iniciativu.

Článek

Moderní doba s sebou nese vysoké nároky nejen na pracovní, ale i celkovou osobní dokonalost. Moc tomu nepomáhá ani fakt, že na obálkách časopisů, na internetu i v televizi lze vidět kromě jiného i dokonalé, úspěšné a většinou téměř bezchybné ženy.

Řada obyčejných dam se jim chce v mnohém vyrovnat, a pokud se to nepovede, trpí pocity selhání a nedokonalosti. A ty se promítají i do sexuálního života. Jenže starosti, které se ženám často honí hlavou, jsou mnohdy zcela zbytečné.

Je pravda, že pánové v posteli ledacos kontrolují, a mnohého si všímají, jejich zájem je ale poměrně jinde, než si ženy myslí.

Rozhodně je jim jedno, zda má partnerka zrovna dokonale nalakované nehty, suchou pokožku nebo zda je její oholení intimních partií dokonalé. Případně kde je zrovna při milování schovaný nějaký ten faldík navíc. To vše většinou přejdou bez většího zájmu.

Zato ale věnují pozornost jiným a pro ně velmi podstatným záležitostem. Jejich přehled přinesl server Women´s Health magazine.

Iniciativa v posteli 

Oboustranná iniciativa v posteli je velmi důležitá. Pokud totiž veškerou snahu bude vynakládat pouze muž, může rychle nabýt dojmu, že jeho milá si sex neužívá. A co víc, že jí to asi nejspíš ani nebaví. Stud a obavy v tomto směru tak vztahu rozhodně neprospívají.

Reakce těla 

Tělesné reakce na to, co se ženě v posteli líbí, je také tím, co muž bedlivě sleduje. Pokud partnerka leží jako kus dřeva, asi si to zrovna neužívá. A o to muž rozhodně nestojí. Naopak chce uspokojit nejen sebe, ale i svou polovičku. Čím více si žena sex užívá, o to víc si ho užívá i muž.

Oči 

I pouhý pohled na nahé mužské tělo, případně hluboký pohled do partnerových očí dokáže partner velmi ocenit, a také si toho patřičně všímá. Samozřejmě mu také neujde, pokud se partnerka stydí a raději místo na něj kouká někam do zdi. Oči totiž mohou prozradit mnohé. I to, co by nemělo být prozrazeno.

Dech 

Špatný dech v posteli rozhodně nezaujme, ale o něm teď není řeč. V posteli si muži spíše všímají, jak hluboký či rychlý dech ženy při postelových hrátkách je. Pokud se zrychluje a prohlubuje, značí nejen to, že si žena partnerovo svádění užívá, ale také jak moc je vzrušená.

Svůdné spodní prádlo 

Pro řadu mužů není svůdné nebo přímo erotické prádlo sice každodenní nutností, pokud si ho ale žena oblékne, dává tím najevo svou snahu o svádění partnera. A toho si muži rozhodně cení.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Ponaučení plynoucí z bývalých vztahů

I nepříjemný rozchod může častokrát posloužit jako velmi dobrá a praktická životní lekce. Ačkoliv je to pro člověka v danou chvíli jen velmi chabou útěchou,...

Signály, že vztah spěje k rozchodu

Partnerství je sice krásná, občas ale velice náročná věc. Hledání životního druha se někdy neobejde bez přešlapů a srdceryvných rozchodů, kdy jeden z dvojice...

Výběr článků

Načítám