Hlavní obsah

Líbání při sexu je pro ženy mnohem důležitější než pro muže

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brémy

Většina mužů si dokáže docela dobře představit sex bez polibků. Naproti tomu čtyři z pěti žen něco takového odmítají. Vyplývá to z výsledků výzkumu, které zveřejnila německá agentura DPA.

Foto: Profimedia.cz

Podle vědců každé pohlaví sleduje při líbání odlišnou strategii.

Článek

Badatelé v USA se v roce 2007 problematice erotických polibků věnovali velmi podrobně.

Výzkum zahrnul 514 osob ve věku od 16 do 91 let. Vědci dospěli k závěru, že každé pohlaví sleduje při líbání odlišnou strategii.

Výsledky zkoumání prokázaly až překvapivě značné rozdíly mezi muži a ženami.

Nejzajímavější výsledky
Ochota spát s partnerkou, která neumí pořádně líbat, je u mužů dvojnásobně vysoká ve srovnání s počtem žen, které jsou připraveny milovat se s muži, aniž by přitom byly krásně líbány.
10 procent žen a 11 procent mužů se při sexu nikdy nelíbá.
11 procent dotázaných vypovědělo, že v partnerském vztahu se líbají více než dřív; 42 procenta naopak s líbáním partnera či partnerky v manželství přestalo.
Až 63 procent příslušnic krásnějšího pohlaví by se vzdalo sexu, pokud by si musely vybrat mezi milováním a líbáním; naopak 63 procent mužů by si zvolilo sex bez polibků.
Téměř polovina žen, přesně 46 procent, tvrdí, že polibek jim může dát víc než pohlavní styk; ovšem pokud jde o muže, myslí si totéž jen 32 procent z nich.

Reklama

Související témata:

Související články

Muže nejvíc svádí výstřih, ženy líbání

Dívá-li se vám muž při první schůzce zálibně do dekoltu, pak vězte, že máte vyhráno. Podle nejnovějšího průzkumu totiž muže při svádění na ženě nejvíce zajímá...

George Clooney skvěle líbá

Herec George Clooney líbá něžně, neagresivně a smyslně jako na prvním rande. Za všechny ženy světa to zjistila herečka Vera Farmigová, která si s hollywoodským...

Výběr článků

Načítám