Hlavní obsah

Kvůli vášnivému polibku zastavil vlak

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HONG KONG

Mladý muž z Číny kvůli jednomu polibku riskoval vlastní život. Když se chtěl rozloučit se svou milovanou dívkou a dát jí pusu, zůstal viset v okýnku rozjíždějícího se vlaku. Informovala o tom v pondělí místní média.

Foto: Jiří Smutný

Unkovický kostel Nanebevzetí Panny Marie

Článek

Polibek byl velice vášnivý a milenecký pár se v líbání nenechal rušit. V milostném objetí si mladík ani nevšimnul, že se vlak ze stanice Qingdao na východě země začal rozjíždět.

Krátké zpoždění

Policejní strážník však visícího muže zahlédnul. Chytil jej za nohu a snažil se jej strhnout k zemi. Zároveň křikem upozornil strojvůdce, aby vlak okamžitě zastavil.

Nakonec se incident obešel bez zranění a vlak se za svým cílem vydal jen s pětiminutovým zpožděním, napsalo hongkongské vydání deníku China Daily.

Reklama

Související témata:

Související články

Čína uvolňuje tabu kolem sexu

Dlouho zažitá tabu kolem sexu postupně uvolňuje Čína, která vůbec poprvé pořádá rozsáhlý průzkum, v němž se ptá žen na velmi intimní otázky. Průzkum...

Rodiče vyměnili novorozence za mobily

Manželský pár z Číny je v současné době předmětem vyšetřování ohledně krutého nakládání s dítětem. Rodiče vyměnili svého novorozeného synka za dva nové mobily....

Výběr článků

Načítám