Hlavní obsah

Knihkupectví ruší údajně oplzlé Simmonsovy autogramiády

ČTK, Jaroslav Špulák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Příliš oplzlé a vulgární jsou prý autogramiády nové autobiografie Gene Simmonse, zpěváka, baskytaristy a skladatele americké skupiny Kiss. Tři odbočky knihkupectví Borders proto už zakázaly, aby tam novopečený spisovatel prezentoval své dílo Sex, Money, Kiss.

Foto: Jan Kaše

Výstava Plzeňský kraj z nebe v budově Státní a vědecké knihovny v Plzni

Článek

"Mohu snad za to, že ženy na autogramiádách chtějí, abych se jim podepisoval na odhalená poprsí nebo na zadky?" stěžuje si podle zpravodajského serveru Ananova Simmons, který se rád chlubí tím, že se mu za život vystřídalo v posteli už 3000 žen.

"Kniha Sex, Money, Kiss není žádný Nový zákon. Původně jsem ji chtěl nazvat Ženy jsou z Marsu a muži mají penisy," vysvětluje muž s legendárním dlouhým jazykem, který se proslavil především svými divokými kostýmy a chrlením ohně a krve na koncertech.

Gene Simmons se narodil 25. srpna 1949 v izraelské Haifě jako Chaim Witz (později je změnil na Gene Klein). Ve skupině Kiss je od roku 1973, kdy v New Yorku vznikla. S kytaristou Paulem Stanleyem vymysleli pro její potřeby pověstné masky, které připomínají nějaká zvířata. Podepisovat se na obnažená místa ženského těla považuje za rock´n´rollovou přirozenost.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám