Hlavní obsah

Každá žena by měla mít alespoň jednoho kamaráda

Říká se, že každá žena by kromě kamarádek měla mít i kamarády. Přátelství mezi opačným pohlavím je zcela běžné. Podle serveru mujer.starmedia.com existuje několik tipů kamarádů, které dokážou každé ženě nenahraditelně obohatit život.

Foto: Profimedia.cz

Přátelé by se neměli fyzicky přitahovat.

Článek

Existuje však velmi rozšířený názor, že přátelství mezi mužem a ženou nemůže fungovat, protože vždy jeden z přátel cítí k tomu druhému něco víc. Podstatou je, aby se přátelé fyzicky nepřitahovali.

Je pravda, že není mnoho případů, kdy by dva lidé opačného pohlaví měli čisté přátelství, aniž by je napadlo, že by se mohlo vyvinout v něco víc, nicméně najdou se i takové případy.

Různé tipy mužů jako kamarádů dokážou život ženy obohatit v lecčem možná víc než několik kamarádek dohromady.

Falešný mladší bratr: Kamarád, kterého znáte dlouhá léta například z chalupy nebo ze základní školy. Dokážete se s ním pohádat, ale za pár minut se usmířit a znovu se smát. Znáte se dokonale, máte spoustu společných zážitků, víte o všech tajemstvích, které má ten druhý, znáte partnery toho druhého, rodiny. Je to přítel, na kterého se můžete stoprocentně spolehnout.

Zralý přítel: Nemusí jít zrovna o otce nebo někoho z rodiny. Může to být například dlouholetý přítel rodiny, profesor, se kterým jste se spřátelila nebo kolega z práce. Většinou je mezi přáteli rozdíl kolem deseti let, muž bývá starší, má už nějaké životní a pracovní zkušenosti a vždycky umí dobře poradit nebo podpořit.

Vtipálek: Muž, který je všemi oblíbený, vždy je středem pozornosti, nikdy nezkazí žádnou zábavu. Umí vás rozesmát, rozveselit. Není to člověk, kterému byste zavolala o půlnoci, a on by přišel jen, aby vám s čímkoli pomohl. Ale pokud s ním zajdete jednou za čas na kávu nebo na skleničku, vždycky se dobře pobavíte, zasmějete a odreagujete.

Don Juan: Okouzlující muž, po kterém touží téměř každá žena. Možná že i vás chtěl původně svým šarmem zaujmout a prožít s vámi třeba nějaký flirt, ale k tomu nedošlo. Poté, co jste si vyjasnili, jak to mezi vámi bude, jste pouze přátelé, kteří se začátkům společného přátelství už jenom smějí. On vám například radí v oblasti flirtování, navazování kontaktu s muži nebo ve vztazích.

Superhrdina: Muž chovající se ve stylu Supermana nebo Batmana, který přijde a pomůže kdykoli a komukoli. To je ten člověk, kterému můžete zavolat v kteroukoli denní či noční hodinu a on okamžitě přijde jen, aby vám pomohl. Nežádá nic na oplátku. Chová se k vám jako k mladší sestře, kterou kdykoli zachrání a pomůže jí.

Kamarád gay: Pravdou je, že kamarád, který je gay, je skutečně specifický kamarád. Vlastně je to člověk, který může přispět jak mužským pohledem na věc, tak se může vžít do problému i z ženského hlediska. Homosexuální přátelé jsou obvykle velmi čestní a upřímní. Vždycky vás podpoří, řeknou, že vám to sluší, i když to v danou chvíli nemusí být zrovna pravda. Navíc si u něj můžete být jistá, že za vaším přátelstvím nikdy neuvidí nic víc. A jako bonus partner nemusí na vašeho gay kamaráda vůbec žárlit.

Partyman: Přítel, který miluje veškeré party, večírky a oslavy. Vždycky se vás snaží vzít někam ven, a když jdete, tak se zaručeně dobře pobavíte. Snaží se vás povzbudit v užívání si života. V případě, že jste zrovna sama, tak je to právě on, kdo vás vezme ven a seznámí se svými přáteli.

Bratr nebo otec: V některých rodinách skutečně může dojít k tomu, že se sourozenci natolik sblíží, až se z nich stanou i nejlepší přátelé. Stejná situace může nastat i ve vztahu otec-dcera. Členové rodiny patří k těm přátelům, na které se můžete stoprocentně spolehnout, vždy stojí při vás, snaží se vás podpořit, povzbudit a pomoci. Těchto přátelství si člověk váží nejvíce.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám