Hlavní obsah

Jak si v současné době najít partnera? Značka: bez seznamovací aplikace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Může se zdát, že jediná možnost, jak si najít partnera, je skrze sociální sítě nebo seznamovací aplikace. Pokud těmto moderním platformám neholdujete, máme pro vás dobrou zprávu. Existují i další, „offline“ místa, kde můžete potkat svého vysněného.

Foto: Profimedia.cz

Léto je ideální čas na seznámení.

Článek

V posledních letech se doslova roztrhl pytel se seznamovacími aplikacemi, prostřednictvím kterých si můžete za pár minut prohlédnout všechny svobodné muže ve svém okolí.

Na druhou stranu mnoho lidí seznamovacím aplikacím nepřišlo na chuť. Možná jim tento způsob seznámení nepřijde romantický, možná touží po někom, kdo má podobný přístup k sociálním sítím. Ať tak či onak, léto je ideální období k tomu, abyste hledala muže svých snů offline.

„Alfou a omegou seznamování je správné načasování. Během klasického zimního pracovního týdne jsme uzavřenější a zaměřujeme se na povinnosti. Naopak během léta, a obzvláště během dovolené, máme více času na randění a hledání lásky,“ říká odbornice na vztahy Meredith Davisová pro Bustle.

Na jakých místech se můžete v létě seznámit?

  • Vzhůru do baru

Klasika, která nikdy neomrzí! Pokud chcete potkat nové tváře, pobavit se a užít si večer, pak je bar tou správnou volbou. V ideálním případě vyrazte do takového, který máte ráda a je vám příjemný nejen interiérem, ale také hudbou.

Na druhou stranu, nevnímejte bar jako místo, kde za každou cenu musíte potkat muže snů. Spíše si užijte nevázanou atmosféru, flirtujte, bavte se s více muži a pomalu zjišťujte, po čem vlastně vaše duše touží.

Nepřeskočila na první schůzce jiskra? Pět důvodů, proč dát dotyčnému druhou šanci

Vztahy a sex
  • Zapomeňte na telefon

Jedete v tramvaji? Sedíte sama v kavárně? Nebo jenom jdete po ulici? Pokud u těchto činností máte sklopený zrak k obrazovce mobilního telefonu, pak je jasné, že nemůžete navázat oční kontakt se zajímavým kolemjdoucím.

Odložte po dobu letních měsíců svůj mobil do kabelky a raději se rozhlížejte kolem sebe. Možná vás překvapí, že lásku svého života máte na dosah.

  • Dělejte aktivity, které vás baví

Kdy jindy se vrhnout do oblíbených aktivit než v létě? Je jedno, jestli se přihlásíte do volejbalového týmu, nebo vyrazíte na sólo dovolenou po Evropě, důležité je pouze to, že u vaší oblíbené činnosti poznáte nové lidi. „Dlouhodobě vidíme vyšší vztahovou úspěšnost u lidí, kteří mají podobné zájmy,“ dodává Davisová.

Klíčová komunikační pravidla při seznamování

Vztahy a sex
  • Buďte komunikativní

Ano, existují dny, kdy nemáme náladu na small talk s neznámými lidmi. Přesto zkuste zatnout zuby a povídejte si s každým, kdo o to stojí. Podle Meredith Davisové se navíc vyplácí, když budete komunikovat i s muži, kteří na první pohled nejsou váš typ. Nikdy totiž nevíte, jaký člověk ve skutečnosti je, dokud s ním nenavážete kontakt.

Jak začít randit po rozvodu

Vztahy a sex
  • Vezměte si kontakt

Potkala jste příjemného muže, se kterým jste si půl hodiny vyprávěla nejen o počasí? Pak věříme, že jste si z náhodného setkání odnesla kontakt. Nebojte se neznámého muže požádat o telefonní číslo, nebo alespoň Facebook či Instagram. Věřte, že díky tomuto odvážnému kroku si následně nebudete nic vyčítat.

Reklama

Související články

Manuál flirtování pro moderní ženu

Upoutat pozornost zajímavého muže lze několika způsoby. Buď si vezmete hluboký výstřih, připravíte si laciné fráze a budete se chichotat každé jeho větě, nebo...

Kterým ženám je lepší se vyhnout

Každý muž má u žen nějaké preference z pohledu tvarů, velikosti a dalších atributů přitažlivosti, ale tyto parametry ještě nejsou zárukou, že si sednou i po...

Výběr článků

Načítám