Hlavní obsah

Jak si užít sex během tropických dnů

Novinky, ald

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte pocit, že se vaše sexuální aktivita v posledních dnech snížila? Na vině je pravděpodobně vlna veder, která způsobila, že na fyzickou aktivitu jménem sex nemáte s partnerem náladu. Není divu, vždyť tropické počasí spíše vybízí k odpolednímu koupání nebo k lenošení s knihou v ruce. Přesto existuje několik sexuálních poloh, díky kterým si užijete sex i v pětatřicítkách.

Foto: Profimedia.cz

Jednoduchá hra s kostkou ledu může váš sex osvěžit.

Článek

Se zvyšující se venkovní teplotou klesá naše chuť na sex. To je známá rovnice, kterou během letních dnů zažívá snad každý druhý pár.

Je ale obrovská škoda, když se letního sexu vzdáme. Vždyť stačí, když zvolíme správné polohy a vyzbrojíme se vhodným spodním prádlem.

Žhavý sex bez jediné kapky potu

Základem spokojeného letního sexu je vhodně zvolená pozice. Pokud je vám velké teplo, zkuste se s partnerem odebrat do sprchy. Voda vás nejen příjemně zchladí, ale především dodá vašemu milování novou šťávu.

„Vřele doporučuji, abyste ve sprše použili lubrikační gel, který je založený na silikonové bázi,“ říká sexuální koučka Annabelle Knightová a dodává, že časem můžete zainvestovat do kovových úchytů, díky kterým bude sex ve sprše pohodlnější, a především bezpečnější.

Skvělou letní polohou je i sex vestoje, přičemž si ruce položte na chladnou zeď, kuchyňskou linku nebo třeba na koupelnové dlaždičky. Tato pozice zahrnuje minimální kontakt s partnerovým tělem a zároveň poskytuje více prostoru pro dýchání než obvyklý misionář.

Pět tipů na to, jak si užít ještě lepší sólo sex

Vztahy a sex

Vytvořte příjemné prostředí

Výše zmíněné polohy mohou fungovat pouze ve chvíli, kdy je ve vašem domově příjemná teplota. Nebojte se ložnici vybavit větrákem, tmavými závěsy nebo žaluziemi.

Pokud je v ložnici stále horko, oddejte se sexu na koupelnové podlaze, případně na jiném chladném povrchu. Zaexperimentovat můžete i s vaším spodním prádlem.

„Spodní prádlo může být vyrobené ze syntetických materiálů, které nejsou tak prodyšné. Skvělou volbou je například hedvábí, satén, bavlna nebo len,“ tvrdí Annabelle Knightová pro The Sun.

Jak u ženy probudit neskonalou vášeň

Vztahy a sex

Čas na sexuální hrátky

Používáte s partnerem sexuální hračky? Nevzdávejte se jich ani v letních měsících.

„Sexuální hračky jsou skvělé, neboť vás během milování mohou krásně zchladit. Vezměte jakoukoliv pevnou sexuální hračku z kovu nebo skla a ponořte ji do misky se studenou vodou,“ radí sexuální koučka. Následně je jenom na vás, jak si její chlad užijete.

Pokud sexuální hračku nemáte, můžete ji nahradit obyčejnou kostkou ledu. Zkuste ji vložit do úst a následně se s partnerem líbejte.

Pokud chcete experimentovat, pak poproste partnera, aby kostku ledu přiložil na vaše citlivější partie. Uvidíte, že tato jednoduchá hra může váš sex osvěžit, a to doslova.

Reklama

Související články

Jak si užít milování ve stanu

Ačkoliv jsou již hranice otevřené, mnoho Čechů se rozhodlo pro tuzemskou dovolenou. Ani ta ale nemusí být nudná. Stačí kempování v přírodě ozvláštnit...

Výběr článků

Načítám