Hlavní obsah

Indové používají kondomy i k výrobě sárí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILLÍ

Jen čtvrtina prezervativů vyráběných v Indii se používá ke svému původnímu účelu. Většina z ostatních je podle indického tisku využívána při výrobě sárí, hraček a koupelnové obuvi.

Článek

Tkalci si kondomů velmi cení kvůli lubrikantu, který na nich je. Výrobci sárí umísťují prezervativy na cívky s přízí a lubrikant se pak setře z ochranné pomůcky na cívku, která se v důsledku toho rychleji pohybuje na šicím stroji.

Rovněž kondomy obracejí naruby, nasazují si je na prsty, a tím využívají vysoce kvalitního lubrikantu k leštění zlatých a stříbrných nití, jimiž bývají tradiční indické ženské oděvy protkávány.

V Indii se každoročně vyrobí více než miliarda kondomů. Indické úřady se snaží dostat pod kontrolu růst populace a v neposlední řadě také omezit šíření viru HIV způsobujícího smrtelné onemocnění AIDS.

Reklama

Související články

Indičtí pivaři dostanou kondomy zdarma

Indie je zemí, kde žije druhá největší populace nakažených osob virem HIV, který způsobuje smrtelný AIDS. Jedním z důvodů šíření nemoci je nechráněný sex,...

Němci si těsnají penisy v malých kondomech

Většina Němců používá prezervativy špatné velikosti, přičemž mnoho si jich navléká příliš malý kondom. Vyplývá to z průzkumu výrobce pánských ochran Vinico,...

V Tchaj-wanu vyrábějí kondomy na míru

S velkorysou nabídkou pro pány, jejichž mužství se velilostně vymyká průměru, přišla tchaj-wanská společnost SakuNet International. Každém zákazníkovi nabízí...

Výběr článků

Načítám