Hlavní obsah

I sex na jednu noc může mít své opodstatnění

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žijeme v 21. století. Nemá cenu si namlouvat, že sex je záležitostí jen lidí, jež se milují. Existují okamžiky, kdy i sex na jednu noc má své opodstatnění a nepřísluší nikomu za to druhé soudit. Je však důležité dodržovat určité zásady, aby skutečně zůstalo jen u jedné schůzky a člověka nepřemohly pocity viny. Magazín madamenoire.com sestavil pět nejdůležitějších kroků k dosáhnutí maximální spokojenosti.

Foto: Profimedia.cz

Při jednodenním románku jakákoliv budoucnost nemá své místo.

Článek

Vyhněte se jakékoliv komunikaci v budoucím čase

Ne všichni dokážou žít přítomností a užívat si věcí, aniž by nepomysleli na to, co bude následovat. Ale při jednodenním románku jakákoliv budoucnost nemá své místo. To samé se týká i minulosti. Nejlepším způsobem jak předejít případným nedorozuměním je, hned na počátku si jasně říct, že jde pouze o sexuální uspokojení.

Pozor na alkohol pro povzbuzení

Především ženy bez alkoholu jen těžko hledají odhodlání. Ale nic se nemá přehánět. S množstvím alkoholu v krvi se výrazně mění i kritéria pro výběr partnera. Čím více je člověk opilý, tím více slevuje ze svých hodnot. Navíc prožitky ze samého aktu bývají naprosto minimální.

Raději se poté jděte vyspat domů

Probudit se ráno vedle cizího jedince může být velmi nepříjemné. Člověk pak jednoduše neví, co říkat, jak se chovat. Navíc to může svádět k myšlenkám na pokračování, anebo naopak k vlastním výčitkám. Vždy je tedy lepší odejít hned po aktu, případně před probuzením druhého.

Máte-li výčitky, pozvěte protějšek na snídani

Pokud už máte výčitky, že jste se svým protějškem po celou noc zacházeli jako s věcí, pak jej pozvěte na snídani a promluvte si s ním. Jídlo všeobecně uklidňuje a nastoluje vnitřní smír.

Bezpečnost nade vše

Rozhodnete-li se pro sex na jednu noc, pak nikdy nedovolte pohlavní styk bez použití kondomu. Zdraví má každý jen jedno a i jediné opomenutí může mít katastrofální důsledky.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak na rozdíly v sexuální touze

V období zamilovanosti jsou všichni plní vášně, touhy a sexuální nenasytnosti. Mozek produkuje kouzelnou směs hormonů, jež z normálních smrtelníků činí...

Výběr článků

Načítám