Hlavní obsah

Homeopatickou verzi Viagry užíval údajně i svůdce Casanova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSTRAVA

Světoví vědci se předhánějí ve výrobě různých léků, které mají podpořit sexuální potenci mužů. Naposledy představili preparát podporující chuť na milování po celý den. Ovšem ostravští homeopaté na to šli po svém a vyrobili přírodní verzi populární modré pilulky Viagry. Takový lék údajně ve stáří užíval i Casanova.

Foto: Vratislav Konečný
Článek

Pokud muži budou homeopatický lék pravidelně užívat, jejich partnerky jim budou opravdu vděčné, řekl ČTK jeden z autorů receptury homeopat Alexandr Fesik.

Lék Thuja homeopaté vyrobili z větviček stejnojmenného keře. "Receptura zpracování základní suroviny je našim přísně střeženým tajemstvím. Vychází však z léku, který je znám už několik století. Poslední verze je speciálně připravena pro české muže. Podle testů může pozitivně působit až na 80 procent mužské populace," tvrdí Fesik.

Proslulý svůdce žen Casanova, který v roce 1798 zemřel jako knihovník na zámku v Duchcově ve východních Čechách, využíval podle Fesika sílu přírodního léku od svých padesáti let. "V mládí se ženami neměl problémy. I později po něm stále toužila řada krasavic, ale on už tak moc nemohl. Obrátil se proto na jednoho ze zakladatelů homeopatie, který mu lék připravil. Také díky němu nikdy o svou pověst velkého milovníka nepřišel," řekl Fesik.

Doplnil, že Thuja nemá žádné negativní vedlejší účinky. "Naopak dodává tělu energii a lidem i větší chuť do života," tvrdí homeopat. Navíc je podle něj výrazně levnější než obdobné preparáty. Balení s 60 tabletami lze koupit v lékárně za 140 korun.

Fesik osobně má s lékem ty nejlepší zkušenosti. "Další podrobnosti ale říkat nebudu. Jde totiž o příliš důvěrné informace," dodal s úsměvem.

Reklama

Související témata:

Související články

Brit proti názvu léku na potenci

Uvedení nového léku podporujícího potenci na trh je dobrá zpráva pro muže - s výjimkou těch, kteří nesou jeho jméno. Zatímco Viagra se nejmenuje nikdo, jméno...

Výběr článků

Načítám