Hlavní obsah

Herci na jevišti 27 hodin simulovali pohlavní styk

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SANTIAGO DE CHILE

V Chile byla uvedena hra, v níž dva páry herců imitovaly sexuální hrátky nepřetržitě po celých sedmadvacet hodin. Hru s výstižným názvem Sex uvedlo divadlo Matucano 100 Theatre.

Článek

Herci i herečky byli oblečeni v bílém spodním prádle, a i když občas ukázali poprsí či pozadí, nikdy se úplně nesvlékli, napsal britský zpravodajský server Ananova.

Diváci mohli představení kdykoliv opustit a podle libosti se do divadla opět vrátit. Herci však museli být stále přítomni a výkonní, proto jednoho z nich chytla svalová křeč. Lékař ho ošetřil a po několikahodinovém odpočinku Alexej Vargara pokračoval v sexu na pódiu.

Rozporuplné reakce

"Myslím, že diváci odcházeli s pocitem, že viděli představení, které poukazuje na naši sexualitu a svobodu bez předsudků," konstatoval autor představení Juan Carlos Montagna pro deník Las Ultimas Noticias.

Hlasujte v anketě na konci článku:
Domníváte se, že sex patří na divadelní jeviště?

Reakce publika však byly rozporuplné. "Byla to poetická hra, báječná a s hlubokými myšlenkami," pochvaloval si Pedro Hernandez. "Nebylo to divadlo, je to pouhý oportunismus," postěžovala si naopak zklamaná návštěvnice Maria Jose.

Anketa

Domníváte se, že sex patří na divadelní jeviště?
Ano
47,6 %
Ne
44,1 %
Nevím
8,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1743 čtenářů.

Reklama

Související články

Polibek gayů v Řecku vyvolal rozruch

Soukromý řecký kanál dostal pokutu za to, že odvysílal homosexuální polibek. Je to vůbec poprvé v historii řecké televize, co široké publikum prostřednictvím...

Výběr článků

Načítám