Hlavní obsah

Falešný penis zastavil dálnici na Floridě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

FLORIDA

Plastový předmět ve tvaru penisu poměrně velkých rozměrů vyvolal na jedné z floridských dálnic paniku. Vyděsil řidiče, který jej na silnici náhodou spatřil a domníval se, že jde o nálož. V úseku musel být uzavřen provoz.

Článek

Kuriózní příhoda se stala na dálnici 75. Po ohlášení podivného předmětu, který by prý mohl  explodovat, na místo dorazila policie. Ta ihned zaujala bezpečnostní opatření a na hodinu tam zastavila provoz.

Po důkladném ohledání policisté zjistili, že obávaným předmět je ve skutečnosti jen kus umělé hmoty, který z dálky vypadá jako penis dlouhý asi třicet centimetrů.

Podle šerifa kdosi vzal kus plastu používaného ve stavebnictví, zformoval jej do tvaru mužského přirození a obalil ho lepící páskou na potrubí. Navrch napsal - šťastný Den otců, uvedl Charles Ferrante, policejní šéf. Dárce nebo obdarovaný pak netradiční dárek vyhodil.

Reklama

Související témata:

Související články

Umělý penis neznamená konec sexuálního života

Němečtí lékaři tvrdí, že sedmdesát procent mužů je spokojeno s protézou penisu. Pacienti ve většině případů dostali umělý pohlavní úd z nějakého zdravotního...

Výběr článků

Načítám