Hlavní obsah

David Beckham má domácí vězení

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls Victoria Beckhamová je ke svému manželovi nelítostná. Stačilo několik málo fotek, na nichž se britská fotbalová hvězda baví v nočním klubu s neznámou dívkou, a už má domácí vězení.

Článek

Podle přátel jednoho z nejsledovanějších párů světa se Victorii nespoutané a bouřlivé noční jízdy jejího muže nezamlouvají již delší dobu. Teprve teď jí ale došla trpělivost a rozhodla se jim udělat přítrž. Davida proto doslova zamknula doma.

Odůvodnila to tím, že musí společně zabydlet jejich nový španělský dům. Některé zdroje ovšem mluví o tom, že zpěvačka snahu vybudovat si s Davidem ve Španělsku druhý domov nadobro vzdala. "Její plány na příjemný rodinný život v prosluněném Španělsku vzaly za své, když David začal chodit z nočních tahů až nad ránem a v médiích se začaly objevovat fotky, svědčící o tom, že se náramně baví s ženami," uvedla Victoriina přítelkyně, podle níž se zpěvačka nebojí, že by jí byl David nevěrný, ale štve ji, že s cizími ženami pózuje fotografům.

"Davidovi zcela věřím. Jen je od něj stupidní, že se nechá s těmi ženskými fotografovat. Pak jsou těch fotek plné noviny a mně se to jen stěží vysvětluje našim známým," svěřila se Victoria. "Byla tak naštvaná, že začala uvažovat o odjezdu z Madridu. Nechce tu bydlet za situace, kdy bude muset každou chvíli čelit podobným skandálům. David by si měl rozmyslet, co dělá," dodala Victoriina kamarádka.

Reklama

Výběr článků

Načítám