Hlavní obsah

Brunetky jsou lepší milenky, blondýnky jsou zábavnější

Novinky, das

Dávno jsou pryč doby, kdy blondýnky byly považovány po sexuální stránce za ty nejatraktivnější ženy planety. Podle odborníků je s nimi sice větší zábava, ale z pohledu smyslnosti jednoznačně vedou brunetky. Což potvrdil i nejnovější průzkum seznamky pro zadané IllicitEncounters, jehož se zúčastnilo tisíc lidí.

Foto: Profimedia.cz

Blondýna versus brunetka - která je lepší a v čem?

Článek

Zajímavé je, že brunetky jsou nejen lepšími milenkami, ale podle průzkumu i mnohem věrnějšími a důvěryhodnějšími partnerkami. Zatímco 54 % dotazovaných uvedlo, že nejméně věrné jsou blondýnky, u brunetek to bylo jen 26 %, u černovlásek 12 % a zrzek 8 %.

Při vyhledávání nových partnerů je přitom až pro 91 % dotázaných nejdůležitější smysl pro humor. Zábavný protějšek v posteli přitom preferují především ženy, které takovým mužům i mnohem snáze podlehnou. Z průzkumu ale také vyplynulo, že čím je muž zábavnější v posteli, tím horší je tanečník.

Dotazované ženy se nejčastěji při hledání partnerů na seznamkách spálily, když muži v prvotní komunikaci vystupovali velmi plaše. Jakmile totiž přišlo na věc, plachost byla ta tam.

Muži mají zase špatné zkušenosti s blondýnkami. Podle nich jim nelze věřit. V případě seznamování totiž rozehrávají hned několik her najednou a oni nikdy nemají jistotu, že o ně skutečně mají zájem.

Reklama

Výběr článků

Načítám