Hlavní obsah

Britské hospodyně dostanou žehlícího robota

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Žehlení se řadí k nejméně oblíbeným domácím pracím. Britské ženy se však brzy budou moci od této nepříjemné činnosti oprostit. Němečtí vědci totiž vyvinuli robota, který se postaví k prknu a zručně uchopí žehličku. V pátek to napsal list The Times.

Foto: archív autora

Spejbl a Hurvínek

Článek

Robot by měl být na britský trh uveden koncem letošního roku a jeho cena se bude pohybovat v přepočtu kolem 40 tisíc korun.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Která domácí práce vám vadí nejvíce?

Průzkumy odhalily, že i těm nejzkušenějším hospodyním trvá vyžehlit jedna košile nejméně osm minut.

Ušetří čas na úklid

Karikaturista deníku doplnil zprávu vtipem, na němž muž v křesle pobafává z dýmky, listuje v novinách, zatímco jeho žena stojí se znaveným výrazem v obličeji u žehlicího prkna.

Když manžel narazí v novinách na článek o žehlícím robotu, radostně oznamuje své choti: "Budeš z něj nadšená. Alespoň ti teď zbude doma více času na luxování."

Anketa

Která domácí práce vám vadí nejvíce?
Luxování
15,5 %
Praní
10,8 %
Žehlení
26,5 %
Utírání prachu
16,4 %
Mytí oken
17 %
Jiná
13,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1572 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Co vadí německým ženám a mužům

Téměř každou druhou německou ženu nesmírně štve, že ji její partner nikdy pořádně neposlouchá. Přes 37 procent žen se rozzlobí i tehdy, když muž po sobě...

Výběr článků

Načítám