Hlavní obsah

Britky touží po sexy postavě více než po vyšším platu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Z čerstvého průzkumu vyplývá, že pětina obyvatelek Velké Británie by se raději stala majitelkou sexy postavy, než by se nechala povýšit. Ladné křivky rovněž vyhrály nad případným zvýšením platu.

Foto: Kateřina Maxová
Článek

Celkem devatenáct procent žen by mělo raději přitažlivou figuru než vyšší částku na výplatní pásce. Jednadvacet procent by jich zase zazpívalo v karaoke, než by se vysvléklo před stovkami cizích osob. 27% dotázaných by dále ochotněji předneslo proslov na svatbě či pozvalo na intimní schůzku cizího muže.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Čemu dáváte přednost?

Mnohé respondentky se nechaly slyšet, že vysvlečení do bikin je pro ně stejně stresující jako první setkání s rodiči svého partnera. 45 procent Britek se totiž domnívá, že muži se na plážích pasou zejména po ženách, které mají pohlednou postavu k nakousnutí.

Anketa

Čemu dáváte přednost?
Sexy postavě
56 %
Vyššímu platu
34,8 %
Povýšení v zaměstnání
9,2 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 554 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Boubelaté ženy jsou přitažlivější

Mnohé ženy se trápí drastickými dietami, aby si uchovaly skvostnou dívčí postavu. Neuvědomují si přitom, že jejich úsilí vyhrát nad neúprosným tokem času...

Silnějším ženám jsou muži věrnější

Podle nové studie, kterou zveřejnil australský list The Daily Telegraph, muži častěji zahýbají, mají-li příliš štíhlou stálou partnerku. Naopak věrní zůstávají...

Výběr článků

Načítám