Hlavní obsah

Žena s extrémním vosím pasem nosí korzet 18 hodin denně

Novinky, Linda Humlová

Šestadvacetiletá Sammy Wilsonová z americké Georgie chce vstoupit do knih rekordů tím, že bude mít nejužší pas na světě. Dopomoci jí k tomu má korzet, který nosí takřka nepřetržitě, 18 hodin denně. Dosavadní rekord je něco málo přes 38 centimetrů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Sammy Wilsonová měří v pase necelých 55 centimetrůVideo: Caters News/MERCURY PRESS & MEDIA, AP

 
Článek

Sammy Wilsonová ještě před nedávnem nosila velikost oblečení 44. Po porodu se ale rozhodla zhubnout a následně zdůraznit své křivky. V tom jí měl pomoci korzet, díky kterému chtěla docílit co nejužšího pasu.

Z honby za dokonalými křivkami se ale stala posedlost. „Chci mít nejmenší pas na světě. Mým cílem je dosáhnout obvodu kolem 36 centimetrů, což by byl nový rekord. Stejný obvod hlavy mají průměrně novorozenci,” vysvětluje pro Daily Mail Sammy Wilsonová, která v současné době nosí korzet 18 hodin denně.

Její přirozený obvod v pase je kolem 55 centimetrů, ale dokáže ho díky korzetu sešněrovat až na hodnotu 38 centimetrů.

Prsní implantáty v hýždích a nekróza? I tak může skončit plastická operace, když chcete ušetřit

Zdraví

„Většina lidí si myslí, že to škodí zdraví, ale pravdou je, že já jsem se nikdy necítila lépe. V minulosti jsem se často přejídala, a to teď s nošením korzetu zkrátka nemůžu. Navíc korzet drží správný postoj a podle mého i zrychluje metabolismus,” říká Sammy, podle které je život o mnoho jednodušší, když jste štíhlí a atraktivní.

Odezvy na její vzhled ale nejsou zdaleka jen pozitivní. „Moje rodina mě naprosto podporuje a máma dokonce chce, abych jí taky pořídila korzet. Je ale pravda, že na veřejnosti budí můj vzhled spíše otázky či opovržení,” dodává Sammy.

V současné době drží rekord nejužšího pasu Cathie Jungová, jejíž obvod měří 15 palců, tedy 38 centimetrů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám