Hlavní obsah

Základ zimního botníku? Vysoké kozačky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kozačky jsou nadčasovou a univerzální obuví, kterou využijete k většině ležérních i elegantních outfitů. Vsaďte na stylové modely, které podtrhnou vaši ženskost. Jaké jsou top trendy sezony?

Foto: archiv firmy

Kozačky Gino Rossi (prodává CCC), 2279 Kč

Článek

Vysoké kozačky jsou nesmírně oblíbené ve všech svých podobách. Pokud vám ve vaší zimní výbavě chybí anebo už vám přijde model, který máte, nezajímavý, obnošený nebo prostě jen chcete nový trendy kousek, určitě si vyberete.

Vsaďte na stylové modely, které podtrhnou vaši ženskost. Letos jsou trendy zejména kozačky ve světlých krémových a béžových odstínech, které se skvěle doplňují například s bílými džínami a béžovou péřovkou.

Foto: archiv firem

Zleva: Deichmann, 1399 Kč. Béžové, Deichmann, 1399 Kč. Bílé, Deichmann, 1399 Kč. Kozačky, Zign (prodává Zalando), 3360 Kč

Zamilujte si odstíny bílé a béžové

Styl

V módě zůstávají také minimalistické kousky vystlané příjemným měkkým kožíškem, který vaše nohy zahřeje i v těch největších mrazech.

Zvolit můžete také vysoké modely se šněrováním, které dodají vašemu outfitu špetku punku. Nebojte se je nosit například s květinovými nebo úpletovými šaty.

Foto: archiv firmy

Kozačky Gino Rossi (prodává CCC), 2279 Kč

Sexy variantou jsou kozačky v jednoduchém přiléhavém designu na vyšším blokovém nebo jehlovém podpatku, které vypadají skvěle ke slim fit džínám nebo sukním ve všech délkách.

Foto: archiv firem

Zleva: Kozačky na podpatku, Gino Rossi (prodává CCC), 4199 Kč. Béžové boty na podpatku, Simple (prodává CCC), 4799 Kč. Černé, Deichmann, 1299 Kč. Natahovací boty, Deichmann, 1399 Kč. Béžové kozačky, Vagabond (prodává Zalando), 5000 Kč

Trendy záležitostí jsou pak kozačky v kovbojském stylu, které již vyžadují špetku odvahy a cit pro kombinování. Jejich výhodou je, že se dají nosit takřka celoročně. Dokonce i v létě je můžete na večerní oslavu zkombinovat s krátkými romantickými šaty ve stylu sexy kovbojky.

Foto: archiv firem

Zleva: Kovbojské kozačky, CCC (prodává Lasocki), 3199 Kč. Kovbojské kozačky, Jenny Fairy (prodává CCC), 1599 Kč. Bílé, Badura (prodává CCC), 3299 Kč. Se vzorem, Raid (Zalando), 2240 Kč

Prošívané bundy do tuhých mrazů

Styl

Objevte kouzlo smaragdově zelené barvy

Styl

Může se vám hodit na Firmy.cz: Prodej obuvi

Může se vám hodit na Zboží.cz: Dámské kozačky

Reklama

Související témata:

Související články

Nejhorší módní trendy minulého roku

Ačkoliv je móda do velké míry subjektivní, existují i tak žebříčky nejhůře oblečených celebrit, na základě kterých se posuzuje, jaké oblečení a doplňky nejspíš...

Výběr článků

Načítám