Hlavní obsah

V anketě o nejvíc sexy lídra strany zvítězil Ondřej Liška

Novinky, vrb, kon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

O tom, že by lídr politické strany měl být charismatickou osobností, nejspíše nikdo nepochybuje. Jak jsou na tom ve skutečnosti zástupci z České republiky, jsme zjišťovali v ulicích Prahy.

V anketě o nejvíc sexy lídra strany zvítězil Ondřej Liška Video: Novinky

 
Článek

Ve volbě o nejatraktivnějšího politika se utkalo těchto jedenáct kandidátů: Ondřej Liška - Strana zelených, Zdeněk Žák - SPOZ, Bohuslav Sobotka - ČSSD, Andrej Babiš - ANO, Pavel Bělobrádek - KDU-ČSL, Karel Schwarzenberg - TOP 09, Bohuslav Svoboda - ODS, Ivan Bartoš - Pirátská strana, Petr Mach - Strana svobodných občanů, Tomio Okamura - Úsvit přímé demokracie a Jiří Dolejš - KSČM.

Většina dotázaných žen neskrývala rozpaky, mnoho z nich neshledalo atraktivním žádného adepta z naší nabídky. Zazněla jména Karel Schwarzenberg a Petr Mach, jednoznačně ale bodoval „zelený” Ondřej Liška.

Z obecných studií vyplývá, že ženy nejvíc přitahují muži s ostře řezanými rysy, ale ne příliš tvrdým výrazem. Přesněji řečeno, v kurzu je sebevědomá tvář drsňáka v kombinaci s vlídným pohledem. Nejdůležitější jsou oči, které by měly být jasné, veselé a upřímné. A všechny tyto vizuální aspekty vítěz naší ankety splňuje. Navíc ho proti většině kandidátů zvýhodňuje mladý věk.

Ve světě mají údajně nejvíc obdivovatelek britští princové William a Harry, francouzský exprezident Nicolas Sarkozy, americká hlava státu Barrack Obama a tamní exprezident Bill Clinton. Největším fešákem v historii byl podle průzkumů mezi ženami americký prezident Ronald Reagan, který se před tím, než vstoupil do politiky, živil jako herec.

Anketa

Který politik je podle vás nejpřitažlivější?
Ondřej Liška - Strana zelených
42,2 %
Zdeněk Žák - SPOZ
1,4 %
Bohuslav Sobotka- ČSSD
1,8 %
Andrej Babiš - ANO
4,1 %
Pavel Bělobrádek - KDU-ČSL
2,6 %
Karel Schwarzenberg - TOP 09
6,9 %
Bohuslav Svoboda - ODS
1 %
Ivan Bartoš - Pirátská strana
5,9 %
Petr Mach - Strana svobodných občanů
27,3 %
Tomio Okamura - Úsvit přímé demokracie
3 %
Jiří Dolejš - KSČM
3,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 16058 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám